MOST ÚGY LÁTHATJUK A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁST, AHOGY MÉG SOHA – VIDEÓ

MOST ÚGY LÁTHATJUK A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁST, AHOGY MÉG SOHA - VIDEÓ

Most úgy láthatjuk az ISS-t ahogy még sosem.


[good_old_share]

Csodálatos felvételeket tettek közzé.
Már nagyon sokat hallhattunk az ISS-ről, azaz a Nemzetközi Űrállomásról, valamint rengeteg olyan vidót láthattunk, amin azt mutatták meg, hogy hogyan is nézt ki onnan a Föld.

Néhány videó az Űrállomás belsejéről is van, azonban ezekből már jóval kevesebb, ráadásul ilyen minőségű videót, és ilyen szemszögből még nem láthattunk, legalábbis nem a Nemzetközi Űrállomásról.

loading...

A Nemzetközi Űrállomást 1998-ban hozták létre, és azóta összesen csak 225-en tehettékl be oda a lábukat, ráadásul az átlag embereknek szinte semmi esélyük sincs arra, hogy egyszer feljuthassanak oda.

Természetesen a NASA is tisztában van azzal, hogy rengeteg embert érdekel a Nemzetközi Űrállomás, és pontosan ezért adnak ki időnként néhány videót.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most egy olyan videót adtak ki, amilyet méág nem láthattunk az őrállomásról. Ultra-HD felbontásban, halszem optikán keresztül nézhetjük meg azt, hogy milyen is belülről az ISS, ez pedig olyan hatást kelt, mintha i magunk lennénk ott.
A videó több mint 18 perc, de megéri belenézni, hiszen nem mindennapi látvány az ISS belülről.

Ha tetszett a videó akkor oszd meg másokkal is.
[apss_share]

Facebook hozzászólások