ELŐJELEK – ISMÉT MEGSZÓLALTAK AZ APOKALIPSZIS HARSONÁI

ELŐJELEK – ISMÉT MEGSZÓLALTAK AZ APOKALIPSZIS HARSONÁI.

ELŐJELEK – ISMÉT MEGSZÓLALTAK AZ APOKALIPSZIS HARSONÁI


[good_old_share]

Miközben vérfagyasztó, üvöltésszerű hangok hallatszanak a légkörből, közben furcsa és megmagyarázhatatlan alakzatok rajzolódnak ki az égbolton.

 

Ez nem is zajlik tőlünk messze. A felvételt egy Szlovák felhasználó töltötte fel nemrég a legnagyobb videó-megosztó portálra. (videó alább!)

A hátborzongató hangok forrását nem lehet behatárolni. Többen is arról számoltak be, hogy úgy tűnt, mintha „zengene az ég”. Ez a jelenség világszerte megfigyelhető, és egyre gyakrabban fordul elő. Vajon mi lehet ez? Valaminek az előjele? Esetleg az emberi tevékenység következménye?

Természetesen hazánkban is előfordult már az alábbi videóhoz hasonló eset. Egy olvasónk így emlékszik vissza: Tavaly tavasszal, két napig zúgás volt, utána fanfárszerű hangok (kürt). Csornán 9300 kisalföld. Szerintem információhalmaz volt.

A témával már korábban is foglalkoztunk, ahol egy videóban egy szakértő megpróbálja elemezni, hogy mi is történhet ilyenkor. Az is előfordult már, hogy szupercellák bukkantak fel Magyarország egén.

loading...

Vannak, akik azt állítják, hogy egy közelgő globális természeti katasztrófa sorozat (földrengés) előjelei.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

De lássuk a videót. Neked mi a véleményed róla? Lehet, hogy az ember szándékos tettének érzékelhető következménye? Vagy esetleg valaminek az előjele?
Figyelem! A videó alatt egy újabb videót is találsz!

Figyelem! Itt is nézd a felhőket!
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
[apss_share]

Facebook hozzászólások