A NASA VALAMIT NAGYON ELTITKOL

A NASA VALAMIT NAGYON ELTITKOL
loading...

Egy Brit hacker azt állítja, hogy dokumentumokat szerzett a földönkívüliekről, és a NASA sokkal többet titkol el, mint azt gondolnánk.

[cn-social-icon]

Ilyenről, és ehhez hasonló ügyekről szinte minden nap hallani, de viszont ezt most egy olyan hacker mondja, aki bizony elég ismert. Az állításának óriási jelentősége lehet az egész emberiség jövője szempontjából.

Gary McKinnon azt állítja, hogy olyan dokumentumokat talált, amik alapjában megrengetnének mindent, amit eddig hitt a közvélemény a földönkívüliekről. Azt állítja, hogy a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal, hihetetlenül sok olyan dokumentummal rendelkezik, amit eltitkol a civil lakosság elől. (nem véletlenül teszi ezt).

loading...

Azt tudnunk kell a férfiról, hogy tényleg egy eléggé ismert hackernek számít. Amerikában eddig 97 hackertámadással vádolják őt, ami azért elég szép szám, ráadásul már 10 éve szeretnék elintézni a férfi kiadatását, azonban nem sikerül nekik.

Gary rengeteg ideig volt bent a rendszerükben, azonban, mint ahogy az lenni szokott, lebukott. Éppen a NASA titkos szervereiről töltött le képeket, állítólag ufókról, amikor sikerült elkapniuk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Gary azt mondta, hogy szerinte a Haditengerészet, és az Űrkutatási Hivatal, egy földönkívüli háborúra készül. Ezen kívül azt is mondta, hogy a NASA folyamatosan tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel, ráadásul erről dokumentumok is vannak, melyeket neki sikerült megszereznie.

 „Hónapokon keresztül szabadon jártam ki és be a biztonsági rendszerükön. Azt hittem, hogy észreveszik és leállítanak, de nem tették. Egy Landsearch nevű programot használtam, és szinte minden fájlt és könyvtárat láttam. Többek között egy olyan táblázatot is találtam, aminek „földönkívüli tisztek” volt a neve. Ebben nevek és rangok voltak, és egy olyan fül, amin az állt: információcsere. Amit már régóta gyanítanak, azt meg tudom erősíteni: rendszeresen kommunikálnak földönkívüliekkel és a hadseregnek több űrhajója, valamint egy saját űrközpontja is van a világűrben.” Mondta Gary.

Persze nem lehet tudni, hogy mennyire hihetjük el mindezt, de annyi biztos, hogy Gary valóban egy profi hacker. Mint már említettük 97 hackertámadással vádolják, és ezen kívül még a 9/11-es támadás után, megbénította a Washingtoni katonai körzetet.

Gary a hadsereg 2000 számítógépét kapcsolta ki, és ezzel 700 ezer dolláros kárt okozott. Tehát tényleg egy profi hackerről beszélünk, azonban ez még nem bizonyíték arra, hogy minden igaz, amit állít. Viszont érdemes odafigyelni a további történésekre.

[cn-social-icon]

Read previous post:
A KEMÉNYKEDŐ AUTÓST MEGSZÍVATJA AZ ÉLET - VIDEÓ
A KEMÉNYKEDŐ AUTÓST MEGSZÍVATJA AZ ÉLET – VIDEÓ

Videón láthatjuk, ahogy egy keménykedő sofőrnek visszavág az élet. [cn-social-icon] Igazából a sofőr a saját hülyesége miatt járt rosszul, de...

ILYEN, HA EGY 4 ÉVES IRÁNYÍT EGY TEHERAUTÓT
ILYEN, HA EGY 4 ÉVES IRÁNYÍT EGY TEHERAUTÓT

A Volvo nem semmi töréstesztet hajtott végre. [cn-social-icon] Ki tudná a legjobban összetörni az autót, ha nem egy 4 éves...

Close