A KEMÉNYKEDŐ AUTÓST MEGSZÍVATJA AZ ÉLET – VIDEÓ

A KEMÉNYKEDŐ AUTÓST MEGSZÍVATJA AZ ÉLET - VIDEÓ

Videón láthatjuk, ahogy egy keménykedő sofőrnek visszavág az élet.

[cn-social-icon]

Igazából a sofőr a saját hülyesége miatt járt rosszul, de hát aki nem figyel fizika órán, és nincs tisztában a fizika alapvető törvényeivel….az így jár.

Keménykedő sofőrökből rengeteg van az utakon, és rengeteg ilyen videóval találkozhatunk a neten. Ebben a videóban szintén egy ilyen láthatunk, a szép az benne, hogy ő meg is járta azzal, hogy keménykedett.

A videó Oroszországban készült, még nyáron, de mostanában lett felkapott. A történet röviden annyi, hogy a videót készítő sofőr előtt, a keménykedő autós szándékosan fékezni kezdett előtte többször is, hogy ezzel lassítsa őt, a sofőr pedig ekkor kapcsolta be a kamerát.

loading...

Hogy miért fékezgetett előtte a másik azt sajnos nem tudni, de nem is ez a lényeg. Szóval a sorőr elkezdett videózni, majd megelőzte a másik autóst, és be is intett neki. Persze a bunkó autósnak sem kellett több, elkezdte visszaelőzni a kamerást, pontosabban mellé hajtott, aztán észrevette, hogy éppen filmre veszik, így ő is beintett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Aztán gondolt egyet, és kitalálta, hogy akkor majd ő is filmezni fog, (mert ugye vezetés közben a legjobb móka filmezgetni egymást, ahelyett hogy az utat figyelnénk) és elővette a telefonját.

Na és itt bukik ki, hogy a srác nem igazán figyelt oda fizika órán, és nem tudta, hogy ha 100 fölött megy, majd kiteszi a telefont az ablakon, akkor a menetszél bizony megmutatja magát. Többet nem is írnánk róla, inkább nézzék meg a videót.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások