A NÉPI GYÓGYÁSZAT TITKAI. FÜVES EMBEREK – 20 DOLOG, AMIT MÁR ELFELEJTETTÜNK

loading...

A NÉPI GYÓGYÁSZAT TITKAI. FÜVES EMBEREK – 20 DOLOG, AMIT MÁR ELFELEJTETTÜNKA népgyógyászat alapvetően a növényekből készített gyógyszerek alapját képezi. A növényi hatóanyagú gyógyszerek minden esetben a népgyógyászat tapasztalataira épülnek.
Általánosságban az is elmondható, hogy a népgyógyászat által használt gyógynövények nagy része bekerül a hivatalos gyógyászatba.

Mottó a szkeptikusoknak: „Ha nem használ, nem is árt….”

 

Legalább 20 dolog, amit mi már elfelejtettünk. Film a népi gyógyításról. Székely gyógyító füves emberekről 50 perces film. A dokumentumfilm a legjobb film díjat kapta, a Mediawave Online Filmfesztivál közönségszavazásán. Nagyon érdekes film, akiket érdekelnek a gyógynövények, és a népi gyógyítás, azoknak melegen ajánlom.

Egy megosztással segítsük, hogy ezek a fontos információk másokhoz is eljuthassanak!

loading...
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 
Szólj hozzá

Hozzászólás