PIRAMISOK – MEGDŐL A TÖRTÉNELEM?

PIRAMISOK - MEGDŐL A TÖRTÉNELEM?
loading...

Nagy kérdés: Ettől a felfedezéstől megdől a magyarokkal kapcsolatos általános történelem?


[good_old_share]

Kiderült, hogy a legrégebbi ismert piramist, Hun-Magyarok építhették. Már korábban is hallhattunk róla, hogy a piramisban Székely-Magyar rovásírások voltak. Ez korábban hatalmas hív volt.loading...

Azonban mostmár szinte biztos, hogy az elődeink építhették.

A 34 ezer évesre saccolt Boszniai Nap Piramisban, Székely-Magyar rovásírással írott feliratokat találtak még korábban a Szláv kutatók. Mostanra azonban azonosították az írásokat, és a kutatók megerősítették, hogy teljesen megegyezik, a ma is ismert Székely ABC jeleinek vonásaival. Ez pedig egy hatalmas felfedezés lehet a történelem szempontjából. (természetesen csak akkor, ha azt -valamilyen érdekek mentén – nem próbálják meg ismét eltitkolni a világ elől)

Nemsokára megkezdik a vizsgálatokat, amik segítségével még többet megtudhatunk a piramisról, és a benne található rovásírásokról, azonban sokan attól félnek, hogy az eredményeket majd elhallgatják.

Reméljük, hogy nem lesz így, hiszen ha kiderülne, hogy mi is építettünk piramist, akkor az megváltoztatná a történelmünket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az elképesztő az egészben, hogy a Hun-Magyar piramis 30 ezer éves lehet a kutatók szerint, ezzel pedig ez a piramis számít a legidősebb piramisnak. A Gízai piramisok, is maximum 5 ezer évesek lehetnek, és az egyiptomi piramisoknál is idősebb a Boszniai Nap Piramis. Ráadásul ezzel a Székely rovásírás is az egyik legidősebb rovásírássá válna.Ma hivatalosan a legősibb írás Mezopotámia területéről származik, legalábbis a tudomány ezt mondja. Viszont ez a Székely rovásírás, az említettnél is régebbi, ezzel pedig nem csak az derülne ki, hogy mi lehettünk az eddigi legrégebbi piramis építői, de a Székely rovásírás válna a legősibb írássá.

Ezért is félnek annyira attól, hogy esetleg elhallgatják majd ezeket a felfedezéseket, hiszen azzal átalakulna a történelmünk is.

Kíváncsian várjuk a kutatások további eredményeit, és reméljük, hogy nem hallgatják el a történelmünket. Természetesen a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, amit elmondhatsz az oldal alján!

Kedves Olvasónk!
Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Read previous post:
A NÉPI GYÓGYÁSZAT TITKAI. FÜVES EMBEREK – 20 DOLOG, AMIT MÁR ELFELEJTETTÜNK.
A NÉPI GYÓGYÁSZAT TITKAI. FÜVES EMBEREK – 20 DOLOG, AMIT MÁR ELFELEJTETTÜNK

A NÉPI GYÓGYÁSZAT TITKAI. FÜVES EMBEREK – 20 DOLOG, AMIT MÁR ELFELEJTETTÜNK [good_old_share] A népgyógyászat alapvetően a növényekből készített gyógyszerek...

SZÍVROHAMOT KAPOTT A SOK ENERGIAITALTÓL
SZÍVROHAMOT KAPOTT A SOK ENERGIAITALTÓL

Ez a férfi, a saját bőrén tapasztalta meg, az energiaital káros hatásait. [cn-social-icon] Egy 28 éves férfi, szívrohamot kapott a...

Close