EZT A FÉRFIT KERESI A RENDŐRSÉG BANKKÁRTYA LOPÁS MIATT

EZT A FÉRFIT KERESI A RENDŐRSÉG BANKKÁRTYA LOPÁS MIATT
loading...

Bankkártya tolvajt keres a rendőrség.


A képet az automata kamerája készítette.
Még tavaly novemberben ez a kapucnis férfi ellopott egy bankkártyát, amivel aztán pénzt vett fel az egyik automatánál.

loading...

A rendőrség hétfőn este tette közzé a bankautomata kamerájának a felvételét.

A kapucnis férfi a hírek szerint ellopott egy táskát, amiben a bankkártyán kívül még egy telefon is volt, és személyes adatok valamint egyéb értékek is lehettek a táskában, bár ezt nem közölték.

Az eset tavaly november 17-én történt nagyjából 21:30 és 22:00 között, azonban a rendőrség még csak most tette közzé a fotót, hiszen a férfi azóta sem került elő.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi a táska ellopása után nem sokkal pénzt vett fel az egyik bankautomatából.

Az elkövető körülbelül 160-175 cm magas, normál testalkatú. Sajnos ennél többet nem tudni, hiszen az arcát a kapucnijával takarta el, de bíznak benne, hogy valaki így is felismeri a férfit.
A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Mi pedig azt kérnénk, hogy osszák meg, hogy minél több emberhez eljuthasson az elkövető fotója, hiszen ezzel a rendőrségnek segítenénk.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
MEGÉRKEZETT ÉS ELÉRHETŐ AZ INGYEN ENERGIA!
MEGÉRKEZETT ÉS ELÉRHETŐ AZ INGYEN ENERGIA!

MEGÉRKEZETT ÉS ELÉRHETŐ AZ INGYEN ENERGIA! Már számos cikkben foglalkoztunk az ingyen energiával, de ez eddig nem volt mindenki számára...

ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ - VIDEÓ
ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ – VIDEÓ

Nagyszerű találmány. Ezekkel a téglákkal gyorsabban és olcsóbban felépíthető egy ház. Egy mexikói cég olyan téglákat készített, amik nagyban megkönnyíthetik...

Close