EZT A FÉRFIT KERESI A RENDŐRSÉG BANKKÁRTYA LOPÁS MIATT

EZT A FÉRFIT KERESI A RENDŐRSÉG BANKKÁRTYA LOPÁS MIATT

Bankkártya tolvajt keres a rendőrség.


[good_old_share]

A képet az automata kamerája készítette.
Még tavaly novemberben ez a kapucnis férfi ellopott egy bankkártyát, amivel aztán pénzt vett fel az egyik automatánál.

A rendőrség hétfőn este tette közzé a bankautomata kamerájának a felvételét.

loading...

A kapucnis férfi a hírek szerint ellopott egy táskát, amiben a bankkártyán kívül még egy telefon is volt, és személyes adatok valamint egyéb értékek is lehettek a táskában, bár ezt nem közölték.

Az eset tavaly november 17-én történt nagyjából 21:30 és 22:00 között, azonban a rendőrség még csak most tette közzé a fotót, hiszen a férfi azóta sem került elő.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi a táska ellopása után nem sokkal pénzt vett fel az egyik bankautomatából.

Az elkövető körülbelül 160-175 cm magas, normál testalkatú. Sajnos ennél többet nem tudni, hiszen az arcát a kapucnijával takarta el, de bíznak benne, hogy valaki így is felismeri a férfit.
A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Mi pedig azt kérnénk, hogy osszák meg, hogy minél több emberhez eljuthasson az elkövető fotója, hiszen ezzel a rendőrségnek segítenénk.
[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások