MEGÉRKEZETT ÉS ELÉRHETŐ AZ INGYEN ENERGIA!

MEGÉRKEZETT ÉS ELÉRHETŐ AZ INGYEN ENERGIA!
loading...

MEGÉRKEZETT ÉS ELÉRHETŐ AZ INGYEN ENERGIA!

[good_old_share]


Már számos cikkben foglalkoztunk az ingyen energiával, de ez eddig nem volt mindenki számára elérhető.

 

Úgy tűnik, hogy csak eddig… Egy Horvát cég ugyanis hamarosan elkezdi forgalmazni az IPP7.4 nevet viselő ingyen-energiaforrást.
A cég honlapján azt állítják, hogy már túl vannak a teszteken, és rövid időn belül elérhetővé (megvásárolhatóvá) teszik mindenki számára. Első körben a beltérben használatos zárt dobozt bocsátják a vásárlók rendelkezésére, de tervezik ennek az eszköznek a kültéri használatára is alkalmas, „időjárásálló” verziójának az értékesítését is.

A cég az InnovaTehno nevet viseli, és büszkén állítja magáról, hogy az övé a világ első, mindenki rendelkezésére álló szabad energiaforrása.

loading...

Hogy mit tudhatunk erről a szerkezetről?
A jelenleg működő energiaforrás teljesítménye nem is mondható kicsinek. A paraméterei alapján gond nélkül elláthat elektromos árammal egy komplett háztartást is. Mindezt a nap 24 órájában, megszakítás nélkül, éveken (esetleg évtizedeken) keresztül.

Az ingyen energiát szolgáltató generátor hivatalos leadott teljesítménye 7350w 220V, és mindezt a teljesítményt – a cég szerint – mindenféle üzemanyag felvétele nélkül képes biztosítani a felhasználó számára. Ez a berendezés az IPP7.4 nevet viseli.

Azonban hamarosan érkezik a kültéri tárolásra alkalmas verzió is. Ez az eszköz a házak mellé, az udvarba telepíthető. Így az a minimális zaj sem zavarja majd a tulajdonost, amely az ingyen energiát szolgáltató tárolóból hallatszik.

Egy apró szépséghibája azért van a dolognak. A cég az energiát szolgáltató lezárt tároló átvételekor aláírat egy megállapodást a felhasználóval, amelyben a tulajdonos vállalja, hogy a beüzemeléstől számított öt évig nem nyitja ki a tárolót, nem néz bele, és nem változtat azon semmit.

Ha ez idő alatt mégis valami gond lenne az energiaforrással, akkor a tulajdonos értesíti a céget, aki a helyszínen megjavítja azt.

Tehát a valóságban öt évig nem tudhatjuk meg azt, hogy mit is rejt pontosan a házunkban álló 95 kg-os, halk zümmögéssel üzemelő hermetikusan lezárt láda.

InnovaTehno cég mindössze annyit közöl az érdeklődőkkel, hogy a berendezés az 1940-es, 1950-es években használatos eszközöket tartalmazza, melyek frissítésre és kiegészítésre kerültek néhány napjainkban alkalmazott innovatív megoldással.

loading…


Úgy tervezték, hogy az a házak és magánlakások teljes energiaszükségletét önállóan és ingyen képes legyen hosszútávon kielégíteni.

Mivel ez az eszköz az InnovaTehno szellemi tulajdonát képezi, ezért a vevőikkel szemben is fontos kikötéseik vannak. Azon kívül, hogy az új vevő 5 évig nem nyithatja fel a zaj, és hőszigetelt illetve riasztóval is ellátott tárolót, fontos még, hogy abban a házban vagy lakásban, ahol az eszköz elhelyezésre kerül a vevő legalább egy éve az ingatlan tulajdonosa legyen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
A készülék használatához szükséges helyiség minimális mérete: 3m x 2m x 2m, száraz és szellős.

Az ára pedig:

1 fedett modell 3800 € + ÁFA

2. Szabad modell- 4100 € + ÁFA

Természetesen azt ajánljuk mindenkinek, aki a vásárláson gondolkodik, hogy a pénz kifizetése előtt saját szemével győződjön meg a termékről.

További részleteket ide kattintva, a cég honlapján tudhatsz meg

loading…Read previous post:
ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ - VIDEÓ
ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ – VIDEÓ

Nagyszerű találmány. [good_old_share] Ezekkel a téglákkal gyorsabban és olcsóbban felépíthető egy ház. Egy mexikói cég olyan téglákat készített, amik nagyban...

ELKÉPESZTŐ DOLGOT TALÁLTAK A HORGÁSZOK A JÉGBE FAGYVA - VIDEÓ
ELKÉPESZTŐ DOLGOT TALÁLTAK A HORGÁSZOK A JÉGBE FAGYVA – VIDEÓ

Elképesztő dolgot találtak a horgászok a jégbe fagyva. [good_old_share] Nagyon ritka, hogy két hal így fagy meg. Alex Babich január...

Close