ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ – VIDEÓ

ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ - VIDEÓ

Nagyszerű találmány.


[good_old_share]

Ezekkel a téglákkal gyorsabban és olcsóbban felépíthető egy ház.
Egy mexikói cég olyan téglákat készített, amik nagyban megkönnyíthetik a házak építését, és rengeteg olyan család kaphat otthont, akiknek eddig nem volt.

Az új fejlesztésű téglákat egy videón is bemutatták, ahol látható, hogy mennyire hatékonyak.

loading...

A mexikói Omega nevű vállalat készítette a téglákat, és szerintük ezzel rengeteg család problémája megoldódhatna, hiszen rengeteg olyan család van, akiknek nincs pénzük arra, hogy egy saját házat építsenek.

Azonban most megkaphatják az esélyt, hiszen ezek a fajta téglák sokkal olcsóbbak, mint a hagyományosak, viszont a készítők szerint legalább annyira tartósak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A vállalat több építésszel együtt dolgozva alkotta meg a különleges, puzzle-re hasonlító téglákat. Állítólag fele annyi idő alatt felépíthető belőlük egy ház, és persze sokkal olcsóbban, mint a hagyományos téglákkal.

Ráadásul anyagköltséget is spórolhatunk velük, ugyanis nem kell minden egyes téglát bekenni cementtel, hiszen azok szinte pontosan illeszkednek egymáshoz. Éppen ezért elég csak a bizonyos megadott helyeken feltölteni őket.
Egyenlőre remek találmánynak tűnik, de majd kiderül, hogy az ilyen téglákból felépített házak meddig bírják, és hogy tényleg annyira hatékonyak-e.

Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is.
[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások