ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ – VIDEÓ

ZSENIÁLIS TALÁLMÁNY! EZEKKEL A TÉGLÁKKAL GYORSABBAN ÉS OLCSÓBBAN FELÉPÍTHETŐ EGY HÁZ - VIDEÓ
loading...

Nagyszerű találmány.


[good_old_share]

Ezekkel a téglákkal gyorsabban és olcsóbban felépíthető egy ház.
loading...

Egy mexikói cég olyan téglákat készített, amik nagyban megkönnyíthetik a házak építését, és rengeteg olyan család kaphat otthont, akiknek eddig nem volt.

Az új fejlesztésű téglákat egy videón is bemutatták, ahol látható, hogy mennyire hatékonyak.

A mexikói Omega nevű vállalat készítette a téglákat, és szerintük ezzel rengeteg család problémája megoldódhatna, hiszen rengeteg olyan család van, akiknek nincs pénzük arra, hogy egy saját házat építsenek.

Azonban most megkaphatják az esélyt, hiszen ezek a fajta téglák sokkal olcsóbbak, mint a hagyományosak, viszont a készítők szerint legalább annyira tartósak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A vállalat több építésszel együtt dolgozva alkotta meg a különleges, puzzle-re hasonlító téglákat. Állítólag fele annyi idő alatt felépíthető belőlük egy ház, és persze sokkal olcsóbban, mint a hagyományos téglákkal.

Ráadásul anyagköltséget is spórolhatunk velük, ugyanis nem kell minden egyes téglát bekenni cementtel, hiszen azok szinte pontosan illeszkednek egymáshoz. Éppen ezért elég csak a bizonyos megadott helyeken feltölteni őket.
Egyenlőre remek találmánynak tűnik, de majd kiderül, hogy az ilyen téglákból felépített házak meddig bírják, és hogy tényleg annyira hatékonyak-e.

Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
ELKÉPESZTŐ DOLGOT TALÁLTAK A HORGÁSZOK A JÉGBE FAGYVA - VIDEÓ
ELKÉPESZTŐ DOLGOT TALÁLTAK A HORGÁSZOK A JÉGBE FAGYVA – VIDEÓ

Elképesztő dolgot találtak a horgászok a jégbe fagyva. [good_old_share] Nagyon ritka, hogy két hal így fagy meg. Alex Babich január...

14 ORVOS KÜLDTE EL, KÉSŐBB MEGHALT AGYTUMORBAN
14 ORVOS KÜLDTE EL, KÉSŐBB MEGHALT AGYTUMORBAN

14 orvos küldte el, később meghalt agytumorban. [good_old_share] Elképesztő történet. Valószínűleg mindenki átélte már azt, amikor egy problémájával az orvoshoz...

Close