EGYRE ÜGYESEBBEK A ROBOTKATONÁK – VIDEÓ

EGYRE ÜGYESEBBEK A ROBOTKATONÁK - VIDEÓ
loading...

Egyre ügyesebbek a robotkatonák.

[good_old_share]


Lenyűgöző, és egyben kissé ijesztő videót tettek közzé.

Nem is olyan rég még csak a filmekben láthattunk olyan robotokat, amelyek képesek voltak teljesen emberként viselkedni, és úgy mozogni, közlekedni mint az emberek.

loading...
Ez mára már nagy részben valósággá vált, és egyre elképesztőbb mutatványokra képesek, már nemcsak úgy képesek járni, egyes robotok pedig szinte ugyan úgy viselkedni, mint az emberek, hanem mára már futnak, ugrálnak, szaltóznak és hasonló dolgokra is képesek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Gondoljunk csak bele, hogy ezek a robotok még egy korai fejlesztési fázisban vannak, és már olyan dolgokra képesek, amikre sok ember nem. Ha ezt párosítanánk a mesterséges intelligenciával, vajon mi lenne belőle?És hol az a határ, amit már nem szabad átlépni?

Ezen a videón látható robotot a Boston Dynamics készítette, ami a Google tulajdonában áll.

Ez a robot nem régiben még csak sétálgatni tudott, és akkor is néha-néha elesett, azonban mára már úgy ugrál, és szaltózik mint egy ember, ráadásul iszonyatos sebességgel csinálja mindezt.
A cég egyébként a hadsereg számára is fejleszt robotokat, így nem kizárt, hogy később ezekből a robotokból katonák lehetnek.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
GYORSAN MERÜL A TELEFONOD? NÉHÁNY BEÁLLÍTÁSSAL SEGÍTHETSZ RAJTA
GYORSAN MERÜL A TELEFONOD? NÉHÁNY BEÁLLÍTÁSSAL SEGÍTHETSZ RAJTA

Gyorsan merül a telefonod? Pár beállítással segíthetsz rajta. [good_old_share] Ezekre érdemes odafigyelni. Amikor megveszünk egy telefont, azt várjuk tőle, hogy...

REJTÉLYES ÓRIÁSKAMRÁT TALÁLTAK A GÍZAI PIRAMIS BELSEJÉBEN
REJTÉLYES ÓRIÁSKAMRÁT TALÁLTAK A GÍZAI PIRAMIS BELSEJÉBEN

Rejtélyes óriáskamrát találtak a Gízai piramis belsejében. [good_old_share] A kutatók egyenlőre tanakodnak, hogy mi is lehet a rejtélyes kamra. A...

Close