REJTÉLYEK, AMIKET A MAI NAPIG NEM TUDUNK MEGOLDANI

REJTÉLYEK, AMIKET A MAI NAPIG NEM TUDUNK MEGOLDANI
loading...

Rengeteg olyan rejtély van a világban, amikre nem tudjuk a választ, és talán soha nem is fogjuk. Vannak azonban olyan rejtélyek, amik sokkal jobban foglalkoztatják az emberek többségét.

[cn-social-icon]

Nem az ufókra vagy a szellemekre gondolunk, hanem olyan furcsaságokra, amik földi eredetűek, és így közelebb vannak, vagy voltak hozzánk. Alább felsorolunk néhányat ezek közül.

A nagyenyedi alumínium lelet: 1974-ig kell visszamennünk az időben ahhoz, hogy ezt a rejtélyt megismerjük, ugyanis ekkor fedeztek fel egy ekealakú objektumot a Maros folyó mentén, a román Nagyenyed közelében.

A tárgy néhány mamut csont mellett hevert, így a kutatók arra következtettek, hogy a lelet nagyjából 11 ezer éves lehet. Ez azért is furcsa, mert az alumínium akkor még elméletileg nem létezett, hiszen azt 1808-ban fedezték fel.

loading...

Sokan úgy gondolják, hogy az alumíniumdarabot a Földre látogató földönkívüliek hagyták itt, mert az emberi technológia 11 ezer éve még nem tudott ilyen fémtárgyat előállítani.

Persze az is lehet, hogy jóval  később került oda, és a kutatók tévesen mérték fel a korát.

A Pollock ikrek esete: 1957. május 5-én, az angliai Hexam templomába tartott autóval a 11 éves Joanna Pollock, a húga, a 6 éves Jaqueline, valamint az Anthony Layden nevű barátjuk, ám sosem érkeztek meg a templomba, ugyanis halálos balesetet szenvedtek.

John és Firenze Pollock teljesen összetört a gyermekeik halála miatt, és szerettek volna még egy gyermeket. Egy évvel később Firenze újra ikreket szült, akiknek a Jennifer és a Gillian nevet adták.

Az első furcsa dolog az volt, hogy Jennifer testén pontosan ott volt az anyajegy, mint ahol Janqueline-nek volt. Amikor a lányok már nagyobbal voltak, egészen pontosan 4 évesek, akkor olyan játékot kértek, amikkel korábban az elhunyt testvéreik játszottak, pedig sohasem látták őket.

A másik furcsaság  pedig az volt, hogy a két lány olyan helyekre akart elmenni, ahol ők még nem voltak, de korábban halott testvéreik igen. Az apának már akkor nagyon fura volt ez az egész, és azt gondolta, hogy talán a két lány, az előző két lány reinkarnációja lehet.

Később hívott egy állítólagos reinkarnáció szakértőt, aki ezt megerősítette, aztán mikor a lányok 5 évesek lettek, elveszítették az emlékeiket, mint a legtöbb gyerek, és teljesen normális életet éltek.

Persze ez is magyarázható a puszta véletlennel, vagy azzal, hogy a 4 lány ugyanazoktól a szülőktől származott, így egyforma dolgokat örököltek, és hasonló személyiséggel rendelkeztek, és ezért hasonlítottak annyira az elhunyt testvéreikre.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Cicada 3301: Ez a rejtély nem is olyan régi. Egészen pontosan 2012 januárjában jelent meg először, és azóta is szinte minden évben felbukkan. A lényege az, hogy olyan intelligens embereket keresnek, akik szeretnének részt venni, egy többlépcsős kód és rejtvényfejtő játékban.

A rejtvények nagyon nehezek, sőt szinte megfejthetetlenek. A híre pedig az egész világon elterjedt. A nehéz rejtvények matematikai, irodalmi, kriptográfiai és filozófiai elemei voltak. Azt pedig a mai napig sem tudni, hogy pontosan ki, vagy kik álltak a dolog mögött, és kik állították össze a feladatokat.

Állítólag, ha valaki megfejtette a rejtvényt, akkor az eljuthatott a készítőkhöz.

Sokan úgy gondolják, hogy a titkosszolgálat toborzott így embereket, vagy egy kódfejtő csapat. A rejtvényeket eddig összesen egyetlen embernek sikerült megoldania, de azt állítja, hogy ő sem tudja, hogy mi volt a készítők célja.

A zöld gyermekek: A XII. században történt, hogy Woolpit lakói egy furcsa testvérpárt találtak, ugyanis a gyerekek bőre zöld volt, ismeretlen nyelven beszéltek, állandóan sírtak, és csak a frissen szedett babot ették meg.

Egy idő után a testvérpár beilleszkedett a falu életébe, de a kisfiú hamarosan meghalt. A kislány megtanult angolul, a bőre pedig idővel veszített a zöld színéből. A gyerek elmesélte, hogy Szent Martin földjéről érkezett, ami egy nagyon sötét hely, hiszen a Nap sosem emelkedett a horizont fölé.

Az, hogy Szent Martin földje hol található, soha sem derült ki, de elméletek születtek a történettel kapcsolatban. Vannak, akik szerint a testvérpár nem emberek, hanem tündérek voltak. Mások szerint a gyerekek a túlvilágról, esetleg egy másik, a miénkhez hasonló, dimenzióból érkeztek.

[cn-social-icon]

Read previous post:
VISZLÁT WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8
VISZLÁT WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8

Viszlát Windows. [cn-social-icon] Lemondhatunk a Windows 10-nél régebbi rendszerekről. Legalábbis nagyon úgy fest. Úgy tűnik, hogy a Microsoft nagyon rá...

FORDÍTVA SÜLT EL A TAXISOK TÜNTETÉSE
FORDÍTVA SÜLT EL A TAXISOK TÜNTETÉSE

A taxisok az Uber ellen tüntettek, de úgy tűnik, hogy fordítva süt el a dolog. [cn-social-icon] Legalábbis a keresési adatok...

Close