FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYT TALÁLTAK INDIÁBAN?

FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYT TALÁLTAK INDIÁBAN?

Indiában készült ez az érdekes fotó ami azóta bejárta a világot.

[cn-social-icon]

Egy furcsa lényre bukkantak Indiában, amiről fotó is készült. A képet a napokban készítették és töltötték fel az internetre. Azóta az emberek vitatokoznak, hogy mi is lehet ez az érdekes lény.

Az indiai Dzsódpúrban az emberek víz után kutattak és ekkor bukkantak rá a különös teremtményre, amiről azóta sem tudni hogy micsoda.

A humanoid szerű kis lény láttán persze rögtön azt mondták hogy valószínűleg földönkívüli lény lehet, de persze erre még nincs bizonyíték.

loading...

A kép természetesen bejárta a világhálót, sokak szerint földönkívülit láthatunk a képen, rengetegen pedig azt mondják hogy egy újabb kamu.

Az ufóhívők szerint, egyértelmű hogy a lény egy földönkívüli, és szerintük egy félig ember félig hüllőszerű lény lehet.

Sokan akadnak, akik szerint nem ufó és nem is kamu, egyszerűen csak egy meghalt magzat lehet a képen.

Bármi is van a képen, nagyon érdekes és várjuk a további fejleményeket az esettel kapcsolatban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Szerinted mi lehet ez a furcsa lény?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások