KÍNÁBAN MÁR PALACKOZOTT AUSZTRÁL LEVEGŐT IS ÁRULNAK

KÍNÁBAN MÁR PALACKOZOTT AUSZTRÁL LEVEGŐT IS ÁRULNAK
loading...

Kínában beindult a palackozott levegő biznisz.

Az Ausztrálok kitalálták, hogy eladják a levegőt Kínában.

Mint tudjuk, Kínában nagyon szmogos a levegő. Sokan arc maszkban járnak kint, főleg Pekingben, és bizony palackozott levegő is kapható náluk.

Két lelkes Ausztrál férfi pedig ezt kihasználva megcsinálták az életük üzletét.

loading...

A két férfi Ausztrál hegyi levegőt ad el, palackozott állapotban a Kínai városban, és úgy tűnik, hopgy sikerül is nekik, ami nagyon meglepő.

A vállalkozók szerint az ötletnek legalább akkora jövője van, mint a palackozott víznek. Amikor az 1980-as években elkezdtek palackozott vizet árulni Ausztráliában, senki nem hitte el, hogy lesznek, akik fizetnek azért, ami a csapból ingyen folyik. Ma pedig már évente félmilliárd dollárt költenek erre az ország lakói.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Két ötletes Ausztrál vállalkozó kifejlesztett egy módszer, amivel nagyon hatékonyan begyűjtik a levegőt a kis palackokba. A palackokban annyi levegő van, amely nagyjából 130 mély lélegzetre elég.

A palackokhoz jár egy plusz tartozék, amit hozzá lehet csatolni, és elfedi az ember száját, így az emberek a friss hegyi Ausztrál levegőt szívhatják magukba, a szmogos Pekingben.

A friss levegő nem olcsó, a vállalkozás 20 dollárt kér palackonként. És vannak, akik megveszik ennyiért is.

Úgy tűnik, hogy ők megvalósították azt, amivel mi viccelni szoktunk, vagyis hogy lassan már a levegőért is fizetnünk kell.

Read previous post:
MIKOR EGY HÓD FOGSÁGÁBA ESEL, ÉS A RENDŐRÖK IS KINEVETNEK, AKKOR BAJ VAN
MIKOR EGY HÓD FOGSÁGÁBA ESEL, ÉS A RENDŐRÖK IS KINEVETNEK, AKKOR BAJ VAN

Egy vicces sztori, amit nem lehetett annyira vicces átélni. Egy férfi, hód támadás áldozatává vált, ám senki sem hitt neki....

ILYEN NINCS! MIGRÁNSOK TÖRTÉK RÁ AZ ABLAKOT A MAGYAR KÉZILABDÁS LÁNYOKRA.
ILYEN NINCS! MIGRÁNSOK TÖRTÉK RÁ AZ ABLAKOT A MAGYAR KÉZILABDÁS LÁNYOKRA

ILYEN NINCS! MIGRÁNSOK TÖRTÉK RÁ AZ ABLAKOT A MAGYAR KÉZILABDÁS LÁNYOKRA Alig érkeztek meg hazánkba, máris komoly riadalmat okoztak a...

Close