KÍNÁBAN MÁR PALACKOZOTT AUSZTRÁL LEVEGŐT IS ÁRULNAK

KÍNÁBAN MÁR PALACKOZOTT AUSZTRÁL LEVEGŐT IS ÁRULNAK

Kínában beindult a palackozott levegő biznisz.

[good_old_share]

Az Ausztrálok kitalálták, hogy eladják a levegőt Kínában.

Mint tudjuk, Kínában nagyon szmogos a levegő. Sokan arc maszkban járnak kint, főleg Pekingben, és bizony palackozott levegő is kapható náluk.

Két lelkes Ausztrál férfi pedig ezt kihasználva megcsinálták az életük üzletét.

loading...

A két férfi Ausztrál hegyi levegőt ad el, palackozott állapotban a Kínai városban, és úgy tűnik, hopgy sikerül is nekik, ami nagyon meglepő.

A vállalkozók szerint az ötletnek legalább akkora jövője van, mint a palackozott víznek. Amikor az 1980-as években elkezdtek palackozott vizet árulni Ausztráliában, senki nem hitte el, hogy lesznek, akik fizetnek azért, ami a csapból ingyen folyik. Ma pedig már évente félmilliárd dollárt költenek erre az ország lakói.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Két ötletes Ausztrál vállalkozó kifejlesztett egy módszer, amivel nagyon hatékonyan begyűjtik a levegőt a kis palackokba. A palackokban annyi levegő van, amely nagyjából 130 mély lélegzetre elég.

A palackokhoz jár egy plusz tartozék, amit hozzá lehet csatolni, és elfedi az ember száját, így az emberek a friss hegyi Ausztrál levegőt szívhatják magukba, a szmogos Pekingben.

A friss levegő nem olcsó, a vállalkozás 20 dollárt kér palackonként. És vannak, akik megveszik ennyiért is.

Úgy tűnik, hogy ők megvalósították azt, amivel mi viccelni szoktunk, vagyis hogy lassan már a levegőért is fizetnünk kell.

Facebook hozzászólások