MIKOR EGY HÓD FOGSÁGÁBA ESEL, ÉS A RENDŐRÖK IS KINEVETNEK, AKKOR BAJ VAN

loading...

Egy vicces sztori, amit nem lehetett annyira vicces átélni.

Egy férfi, hód támadás áldozatává vált, ám senki sem hitt neki.

Amikor egy hód fogságába kerülsz és még a rendőrök ki is nevetnek, akkor nagy bajban vagy.

Ez történt egy férfivel is, a Lettországi Daugavpilst-ben. A férfi éjszaka egyedül sétált hazafelé, amikor észrevette, hogy egy hód előugrik a semmiből, és megharapta a lábát.

loading...

A férfi természetesen megijedt, hiszen elsőre nem tudta, hogy mi harapta meg, és így elesett.

Ezután a férfi megpróbált felállni, de a hód többször is megharapta őt. A férfi ezután észrevette, hogy a hód csak akkor támadja meg, amikor  mozog, ha pedig mozdulatlan marad, akkor békénhagyja, és csak nézi.

Így a férfi a földön fekve felhívta a rendőrséget, és elmondta nekik, hogy egy hód megtámadta, és ha megpróbál felállni, akkor megharapja, ezért nem tud a földről elmozdulni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen a rendőrök nem vették komolyan (bár egy ilyen esetet nem is csoda), kinevették ér letették a telefont. Valószínűleg azt hitték, hogy valaki csak szórakozik.

A megtámadott férfi ezután felhívta barátját, aki szintén kinevette, de legalább ő a segítségére sietett. Útközben azonban a rendőrök elkapták gyorshajtásért. A rendőröknek elmondta, hogy azért haladt autójával gyorsan, mert a barátját megtámadta egy hód.

Ezután a férfit szintén kinevették a rendőrök és rögtön meg is szondáztatták. Miután kiderült, hogy a férfi nem ivott, és magyarázta a rendőröknek, hogy tényleg megtámadta a barátját egy hód, a rendőrök már egy kicsit komolyabban vették az esetet, bár még mindig nem hittek neki.

Végül a rendőrök elmentek a férfival, hogy segítsenek a barátján, aki azóta is a földön feküdt a hód fogságában.

A hód állítólag a rendőrökre is rátámadt, és értesítették az állatvédőket, hogy fogják be a hódot, hiszen nem lőhetik csak úgy le. Az állatvédők kiérkezése előtt azonban a hód elmenekült, valószínűleg a sok ember miatt.

A helyi rádióban napokig téma volt az eset, és szegény férfit rengetegen kinevették, pedig nem lehetett túl kellemes érzés egy hód fogságában lenni, úgy hogy még a rendőrök is kinevetik.

Szólj hozzá

Hozzászólás