MIKOR EGY HÓD FOGSÁGÁBA ESEL, ÉS A RENDŐRÖK IS KINEVETNEK, AKKOR BAJ VAN

MIKOR EGY HÓD FOGSÁGÁBA ESEL, ÉS A RENDŐRÖK IS KINEVETNEK, AKKOR BAJ VAN

Egy vicces sztori, amit nem lehetett annyira vicces átélni.

[good_old_share]

Egy férfi, hód támadás áldozatává vált, ám senki sem hitt neki.

Amikor egy hód fogságába kerülsz és még a rendőrök ki is nevetnek, akkor nagy bajban vagy.

Ez történt egy férfivel is, a Lettországi Daugavpilst-ben. A férfi éjszaka egyedül sétált hazafelé, amikor észrevette, hogy egy hód előugrik a semmiből, és megharapta a lábát.

loading...

A férfi természetesen megijedt, hiszen elsőre nem tudta, hogy mi harapta meg, és így elesett.

Ezután a férfi megpróbált felállni, de a hód többször is megharapta őt. A férfi ezután észrevette, hogy a hód csak akkor támadja meg, amikor  mozog, ha pedig mozdulatlan marad, akkor békénhagyja, és csak nézi.

Így a férfi a földön fekve felhívta a rendőrséget, és elmondta nekik, hogy egy hód megtámadta, és ha megpróbál felállni, akkor megharapja, ezért nem tud a földről elmozdulni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen a rendőrök nem vették komolyan (bár egy ilyen esetet nem is csoda), kinevették ér letették a telefont. Valószínűleg azt hitték, hogy valaki csak szórakozik.

A megtámadott férfi ezután felhívta barátját, aki szintén kinevette, de legalább ő a segítségére sietett. Útközben azonban a rendőrök elkapták gyorshajtásért. A rendőröknek elmondta, hogy azért haladt autójával gyorsan, mert a barátját megtámadta egy hód.

Ezután a férfit szintén kinevették a rendőrök és rögtön meg is szondáztatták. Miután kiderült, hogy a férfi nem ivott, és magyarázta a rendőröknek, hogy tényleg megtámadta a barátját egy hód, a rendőrök már egy kicsit komolyabban vették az esetet, bár még mindig nem hittek neki.

Végül a rendőrök elmentek a férfival, hogy segítsenek a barátján, aki azóta is a földön feküdt a hód fogságában.

A hód állítólag a rendőrökre is rátámadt, és értesítették az állatvédőket, hogy fogják be a hódot, hiszen nem lőhetik csak úgy le. Az állatvédők kiérkezése előtt azonban a hód elmenekült, valószínűleg a sok ember miatt.

A helyi rádióban napokig téma volt az eset, és szegény férfit rengetegen kinevették, pedig nem lehetett túl kellemes érzés egy hód fogságában lenni, úgy hogy még a rendőrök is kinevetik.

Facebook hozzászólások