ILYEN NINCS! MIGRÁNSOK TÖRTÉK RÁ AZ ABLAKOT A MAGYAR KÉZILABDÁS LÁNYOKRA

ILYEN NINCS! MIGRÁNSOK TÖRTÉK RÁ AZ ABLAKOT A MAGYAR KÉZILABDÁS LÁNYOKRA.
loading...

ILYEN NINCS! MIGRÁNSOK TÖRTÉK RÁ AZ ABLAKOT A MAGYAR KÉZILABDÁS LÁNYOKRA

[good_old_share]

Alig érkeztek meg hazánkba, máris komoly riadalmat okoztak a migránsok Körmenden.

 

Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak-írja az ATV.

Egyre többen vannak, és egyre agresszívabbá válnak.

 

Tudnunk kell, hogy a tábor nyitott, vagyis az abban lakó migráns férfiak szabadon mozoghatnak a városban.Az illegális bevándorlók tábora közel van ahhoz a sportcsarnokhoz, ahol a junior-serdülő leánycsapat edzést tartott. A sok fiatal lány látványa felkeltette a migránsok érdeklődését, ezért csapatostul az épülethez mentek, és az üvegfalon keresztül bámulták a lányokat.

loading...

Az épületben tartózkodó lányok ettől megrémültek, az ügyeletes tiszt pedig kiment, hogy intézkedéssel eltávolítsa a lányokat bámuló férfiakat.

A migránsoknak ez nem tetszett, ekkor nemes egyszerűséggel egyikük berúgta az ablakot.

A szülők nem engedik a foglalkozásokra a lányokat, elmaradnak az edzések.                               

A riadt szülők fel vannak háborodva, hogy a város nem védi meg a gyerekeiket, és nem értik, hogy ha ennyi rendőrt kivezényeltek a közbiztonság javítására, miért éppen az egyik legforgalmasabb sportlétesítménynél nem valósult meg a gyermekek védelme.

A liberális „migránssimogatók” folyamatosan támadják azokat, akik joggal tartanak az idegen kultúrák találkozásakor keletkező feszültségektől, melyekre sajnos Európában már számtalan negatív példa akadt.

Így támadták Jadranka Roganovicot is, melyre a hölgy így reagált Facebook oldalán:"Valóban óriási különbség, hogy kvótás migráns erőszakolta meg a helyi nőket, lányokat vagy a szabadon választott d…ja…. Tényleg nagy a különbség?" – írta valaki arra, hogy én buta értsem már meg, hogy ezek a ma Körmenden elhelyezett bevándorlók nem a kvóta, hanem egyéb más okok miatt lettek ott a nyitott táborban elhelyezve.

Valóban ez az elnagyolt kérdés jóbarát: ha megerőszakolják az utcán a húgodat vagy a feleségedet, akkor belenyugszol, mert nem egy "kvótás" bantu tette? Igen? Na, barátom ez az igazi ostobaság….

Örültök Körmendiek? – avagy az ember, aki hátsófertályt csinál a szájából folyamatosan.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Van egy ember, aki azt mondta többször is, hogy "ha más országok akarnak bevándorlókat fogadni, akkor fogadjanak, de Magyarország nem akar részt venni ebben, sőt azt akarjuk, ne jöjjenek többen, s akik itt vannak, menjenek haza”, ezért a debreceni táborból az ott lakókat „haza kell küldeni”.

(Orbán korábbi nyilatkozata! A videó után a cikk folytatódik!)Nos…, ha haza nem is, annál inkább egy újabb bevándorló tábor nyílt Magyarországon, Körmenden ahová hétfő délután megérkezett a migránsok első csoportja, mintegy harminc fő. A tábor nyitottan működik, a bevándorlók bármikor távozhatnak.

Tehát a feladat adott Körmendiek. Tessék kérem rettentően örülni, mert a reformok Körmenden is működnek.

(Szentgotthárd készülhetsz…)

Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod!

Forrás   Forrás

Read previous post:
UFÓT VIDEÓZTAK MIANMAR FELETT - VIDEÓ
UFÓT VIDEÓZTAK MIANMAR FELETT – VIDEÓ

Ufo-t videóztak Mianmarban. [good_old_share] Érdekes videó. Mianmar egykor még Burma volt, azonban az egykori Burmát elfoglalta egy magánkézben lévő katonaság,...

EZ A HÉT LEGCUKIBB VIDEÓJA
EZ A HÉT LEGCUKIBB VIDEÓJA

Ezt a videót mindenkinek látnia kell. [good_old_share] Ez a hét legcukibb videója. Rátaláltunk a hét legcukibb videójára, aminek a főszereplője...

Close