DÖBBENETES TUDÓSÍTÁS: EGY RIPORTER AZ EURÓPAI ISIS-SEJTEKBEN

DÖBBENETES TUDÓSÍTÁS: EGY RIPORTER AZ EURÓPAI ISIS-SEJTEKBEN.
loading...

DÖBBENETES TUDÓSÍTÁS: EGY RIPORTER AZ EURÓPAI ISIS-SEJTEKBEN

[cn-social-icon]

Három alapvető dolog: Tilos kereszténnyel barátkozni, tilos kereszténynek bármit is elhinni, és tilos keresztényt utánozni! Viszont kötelesség harcolni a hitetlenek ellen!

 

Fel kell tennünk a kérdést: akad-e olyan józan és szellemileg egészséges európai ember, aki ezek után még azt gondolja, hogy a muszlim hitűek európai integrációjával továbbra is fennmaradhat az európai értékrend és a kereszténység?

Zvi Yehezkeli oknyomozó újságíró tökéletes arab tudásával és közel-keleti vonásaival, iszlám hívőként hónapokra beépült Európa legkeményebb dzsihádista csoportjaiba, Belgiumban, Angliában és Franciaországban.

A riport elkészült és most lehetőséged van megnézni azt. A látottakkal kapcsolatban várjuk a véleményedet a videó alatt, a fecebook hozzászólások között. És még valami: ha fontosnak tartod, hogy ezt a videót minél többen megnézhessék, akkor ne felejtsd el megosztani!

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
MEGSZÓLALT A BETEGEKET ELLÁTÓ ORVOS!
TERRORTÁMADÁS: MEGSZÓLALT A BETEGEKET ELLÁTÓ ORVOS!

A Párizsi támadások után, rengeteg sérültet szállítottak kórházba. [cn-social-icon] Philippe Juvin rengeteg sérültet látott el, majd egy interjúban elmesélte, a...

MERKEL MEGÍVÓT KÜLDÖTT A TERRORISTÁKNAK IS.
MERKEL MEGÍVÓT KÜLDÖTT A TERRORISTÁKNAK IS

MERKEL MEGÍVÓT KÜLDÖTT A TERRORISTÁKNAK IS Miközben a vezető Európai politikusok nagy része csak ötletel, konferenciázik és vitatkozik a menekültáradat...

Close