MAGYARORSZÁG IS A TERRORISTÁK CÉLPONTJAI KÖZÖTT LEHET!

MAGYARORSZÁG IS A TERRORISTÁK CÉLPONTJAI KÖZÖTT LEHET!
loading...

Vajon Magyarország is célpont lehet a terroristák számára?

[cn-social-icon]

Kovács Zoltán szerint igen!

Kovács Zoltán az ATV műsorában arról beszélt, hogy Magyarország is ott lehet a terroristák célpontjai között, mivel hazánk is részt vesz a muzulmán szélsőségesek, és a terroristák ellen harcoló nemzetközi koalícióban.

loading...

Nos, ha ez így van, akkor komoly bajban vagyunk, hiszen nem állunk készen egy esetleges terrortámadásra.

Kovács Zoltán szerint, a kontinens nem képes gondoskodni a határairól, és jelenleg az ellenőrzés hiánya igencsak megsokszorozza a terrortámadás veszélyét.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A magyar kormány szerint, pedig nem Európa belső határait kellene visszaállítani, hanem a külső határvédelmet kellene megszervezni.

Franciaország pedig a NATO segítségét kérte, a terroristák elleni harchoz, aminek Magyarország is tagja. Kovács Zoltán azt mondta, hogy Magyarország és a magyar hadsereg készen áll arra, hogy az ország, illetve Európa védelmét erősítse.

Arra a kérdésre, hogy képesek vagyunk e részt venni harci cselekményekben, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy ha beszállunk a harcba, akkor még inkább veszélyben lesz az ország, mint eddig.

A párizsi terrortámadás az Európai hadjárat része

Idő közben, a terrortámadással, és annak Magyarországi vetületével kapcsolatban Földi László titkosszolgálati szakértő is nyilatkozott:

Magyar haderő jelenleg Afganisztánban és még más helyeken is tartózkodik, és aktívan harcol is, de hogy visszahívják-e őket egy esetleges harc miatt, azt nem tudni.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan lenne akkora haderőnk, amivel képesek lennénk megfékezni a terroristákat, vagy esetleg csak harcolni ellenük. Nos a kérdés jogos, hiszen a köztudatban az van, hogy bizony nincs sok katonánk. Persze egyenlőre nem tudni, hogy ezt hogyan akarják megoldani, de ha komoly harcra kerülne sor, valószínűleg minden harcra képes embert behívnának, és az is elképzelhető, hogy esetleg újra kötelezővé tennék a katonaságot.

De persze ezek még csak találgatások, hiszen konkrétat nem tudunk.

Önöknek mi a véleménye, jó vagy rossz ötlet lenne becsatlakozni a harcokba?

[cn-social-icon]

Read previous post:
DÖBBENETES TUDÓSÍTÁS: EGY RIPORTER AZ EURÓPAI ISIS-SEJTEKBEN.
DÖBBENETES TUDÓSÍTÁS: EGY RIPORTER AZ EURÓPAI ISIS-SEJTEKBEN

DÖBBENETES TUDÓSÍTÁS: EGY RIPORTER AZ EURÓPAI ISIS-SEJTEKBEN [cn-social-icon] Három alapvető dolog: Tilos kereszténnyel barátkozni, tilos kereszténynek bármit is elhinni, és...

MEGSZÓLALT A BETEGEKET ELLÁTÓ ORVOS!
TERRORTÁMADÁS: MEGSZÓLALT A BETEGEKET ELLÁTÓ ORVOS!

A Párizsi támadások után, rengeteg sérültet szállítottak kórházba. [cn-social-icon] Philippe Juvin rengeteg sérültet látott el, majd egy interjúban elmesélte, a...

Close