UFÓ JAPÁNBAN!

Az észlelés pontos helyszínét nem tudni, csak hogy március 12-én készült ez a felvétel valahol Japánban, ami egy azonosítatlan repülő tárgyat mutat be. Pillanatokkal később több fényes gömb is kirepülni látszik belőle, majd elkezdenek keringeni a felhők alatt.

Az utóbbi napokban sorra jönnek a világ minden tájáról a hírek, hogy idegen űrhajókat láttak az emberek. Legutóbb március 12-én, Japánban vettek filmre egy csodálatos égi jelenséget, melyet aligha lehet magyarázni optikai csalással, vagy légköri jelenséggel.

A felvételen ugyanis jól látszik, hogy a nézelődők megdöbbenéssel figyelik a mindenképpen érdekes jelenséget. Mindig is rejtély volt, hogy mik lehetnek ezek a sokszor észlelt fényes kis gömbök amik megjelennek világszerte az égen.

Meteorológiai ballonok? Apró drónok? Ezek egyike sem tud elég gyorsan mozogni ahhoz, hogy olyan manővereket produkáljanak, mint amiket a felvételen is láthatunk.

De ha nem ember alkotta tárgyak, akkor mik? Tényleg idegenek technolóiája hajtja őket? Térhajtómű, vagy vaalami más, általunk nem ismert technikai vívmány? Egy biztos, a rejtély továbbra sem oldódott meg az égen megjelenő fények körül.

Senki sem tudott eddig magyarázatot adni mindezekre, valószínű az alábbi felvétel sem kivétel ez alól.

Forrás:Legendavadasz

Szólj hozzá

Hozzászólás