UFÓT VIDEÓZTAK MIANMAR FELETT – VIDEÓ

UFÓT VIDEÓZTAK MIANMAR FELETT - VIDEÓ

Ufo-t videóztak Mianmarban.

[good_old_share]

Érdekes videó.

Mianmar egykor még Burma volt, azonban az egykori Burmát elfoglalta egy magánkézben lévő katonaság, és azóta Mianmarnak nevezték át.

Mianmar nagyon hasonlít Észak-Koreához, ahova kamerát sem lehet vinni, fotózni sem szabad. Nos, az egzotikus Délkelet-Ázsiában található „terror” államot az Indokínai félsziget és Thaiföld mellett találjuk.

loading...

A videón azt láthatjuk, ahogy egy azonosítatlan repülő tárgy hatalmas fényárban úszik. Az Ufó állítólag Mianmarban, az esti órákban bukkant fel, amelyet több lakos és turista is látott.

Az azonosítatlan repülő tárgy a kisváros felett repkedett, majd hirtelen eltűnt.

Sokan azt mondják, hogy biztosan egy drón volt, azonban Mianmarban nem sokan mernének egy drónt reptetni, hiszen a katonaság uralma alatt van.

Neked mi a véleményed? Szerinted mit látunk a felvételen? Az oldal alján megírhatod! A videó után szavazhatsz is, illetve megnézheted az idegen lényekkel kapcsolatos szavazás eredményét!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások