NETES SZTÁR LETT A FIÚ, AKIT FELKERGETETT EGY VADDISZNÓ A FÁRA – VIDEÓ

NETES SZTÁR LETT A FIÚ, AKIT FELKERGETETT EGY VADDISZNÓ A FÁRA - VIDEÓ

Netes sztár lett az a fiú, akit felkergetett egy vaddisznó a fára.


[good_old_share]

A TV2 interjút készített vele.

Nemrég bejárta az egész internetet az a videó, amin egy fiatal fiút próbálnak meg leszedni a rendőrök a fáról.
Később kiderült, hogy a fiú azért mászott fel 7 méter magasságba, mert megijedt egy vaddisztótól, aki rátámadt, később aztán nem tudott lejönni onnan.

loading...

Természetesen nagyon gyorsan terjedni kezdett a videó, és már szinte nincs is olyan ember, aki ne látta volna. A TV2 stábja megkereste a fiút, aki egy interjúban elmesélte az egész történetet.

A fiú elmondta, hogy tudja, hogy ha a vaddisznók a kicsinyeiket védik, akkor emberre is támadnak, és ezért mászott fel a fára, 7 méter magasságba gondolkodás nélkül.

Természetesen később rájött, hogy onnan már nem tud lejönni, ekkor pedig még jobban megrémült, azonban nála volt a telefonja, így úgy gondolta, hogy könnyedén tud segítséget hívni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fiú elmondta, hogy felhívta a tűzoltókat, azonban ők nem hittek neki, és csak harmadszori próbálkozásra sikerült elérnie, hogy kimenjenek érte. A tűzoltók ugyan ekkor sem hittek neki, de mivel elkezdett kiabálni velük, hogy „az isten verje meg őket, már 2 órája a fán van” ezért kiküldték rá a rendőröket.

Miután megérkeztek a rendőrök, először azt mondták neki, hogy ugorjon le, azonban a fiú elmondta, hogy „ő nem pókember”, így a rendőrök felmásztak, és végül sikerült épségben lehozniuk a fiút.
Természetesen hamar netes sztárrá vált a 17 éves fiú, hiszen a nem mindennapi előadásmódjával szinte mindenkit megnevettetett.
Facebook hozzászólások