KÜLÖNÖS ÖSSZEFÜGGÉSEK A ROBBANTÁSNÁL

KÜLÖNÖS ÖSSZEFÜGGÉSEK A ROBBANTÁSNÁL

Különös összefüggések a robbantásnál.


[good_old_share]

Megszólalt a rendőrök mögött sétáló szemtanú.
Szombat este a Teréz körúton robbantás történt. A Robbantásban két rendőr súlyosan megsérült, de a hírek szerint az állapotuk jelenleg stabil.

Sok internetező arra tippel, hogy terrortámadás történt, azonban egyenlőre úgy tűnik, hogy a robbantásnak kincs köze a terroristákhoz.

loading...

Megszólalt a Népszabadságnak az a férfi, aki a rendőrök mögött sétált a robbantás előtt. A férfi elmondta, hogy néhány dolgot furcsának talált.

Kleb Attila és párja egy ismerősük koncertjére indultak. A két rendőr mögött sétáltak a Teréz körúton, majd letértek a Dohnányi Ernő utcába.

A robbanás ekkor történt. A szemtanúk vártak egy kicsit, hiszen nem tudták, hogy esetleg nem-e történik több robbanás, majd a sérült rendőrök segítségére siettek, és természetesen értesítették a rendőrséget a történtekről.

A szemtanú elmondta, hogy egy közeli házban lakik, és még a robbantás előtt feltűnt nekik az, hogy a Teréz körút 2-4 egyik boltíve alatt mindig van egy mozgássérült, hajléktalan férfi, aki évek óta ott él, azonban most nem volt ott.

Ezt furcsának találták, hiszen a férfi mindig ott van.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A robbanás és a telefonhívás között maximum két perc telhetett el, de már ketten ott voltak, akik segítettek a rendőröknek. Később kiderült, hogy a segítők civil ruhás rendőrök voltak. A szemtanú elmondta, hogy nem értette, hogy a két civil ruhás rendőr hogyan került oda olyan gyorsan.

A bomba szögeket és csavarokat szórt szét, azonban nem 180, hanem 100 fokos szögben szóródtak szét a szöget. Ebből arra következtetnek, hogy a robbanószert a kapu aljában, a jobb alsó sarokban helyezték el.

A robbanásban megsérült egy taxis is, de szerencsére ő csak kisebb sérüléseket szenvedett, az utasának pedig nem esett baja, azonban az autó karosszériája megrongálódott, és betörtek az ablakai.

A Népszabadság egy korábbi cikkben arról írt, hogy a rendőrség által lefoglalt felvétel alapján úgy tűnik, hogy a bomba akkor lépett működésbe, amikor a rendőrnő a gazdátlan csomag fölé hajolt.
Ebből arra lehet következtetni, hogy a bombát távirányítással hozták működésbe.

A 23 éves rendőrnőt, és a 27 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrnőt többször is műteni kellett, a férfi pedig a lábán sérült meg. Szerencsére mindkettőjük állapota stabil.

Egyenlőre nincsenek gyanúsítottak, és úgy tűnik, hogy nem terrortámadásról van szó. A szemtanú kihallgatása során megkérdezték tőle, hogy hallott-e terrorcselekményre utaló felkiáltást, azonban a férfi azt mondta, hogy nem hallott semmit, csendes volt a környék.
Facebook hozzászólások