FELTÁRTÁK A NÁCIK TITKOS ÉSZAKI-SARKI KUTATÓBÁZISÁT – VIDEÓ

FELTÁRTÁK A NÁCIK TITKOS ÉSZAKI-SARKI KUTATÓBÁZISÁT - VIDEÓ
loading...

Feltárták a nácik titkos Északi-Sarki kutatóbázisát.


[good_old_share]

Rengeteg tárgy maradt ott még ennyi idő után is.
loading...

Hitlernek volt egy titkos Északi-Sarki kutatóbázisa, amit Kincsvadásznak neveztek el. Nemrég Orosz régészek mentek el arra a helyre, hogy megnézzék, hogy mit találhatnak ott.

A németek a létesítményt 1942-ben hozták létre, amikor már egy éve lerohanták a kommunista Szovjetuniót. A bázist azonban a kutatók csak 72 évvel később tárták fel.

A bázisról az állomáson lévő személyzetet tengeralattjáróval szállították.

A katonai bázis az Északi-sarktól 1000 kilométernyire fekvő szigeten Alexandra-földön állt. Ennek a helynek a hovatartozása sokáig vitatott kérdés volt. Jelenleg Oroszországhoz tartozik. Ez a kopár fagyos sziget 1930 és 1990 között volt az egyetlen állomás, ahol a kutatók már legalább 500 tárgyi leletre bukkantak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kutatás alatt rengeteg lőszert, fegyvert, írásos dokumentumot, és még sok már érdekes tárgyat találtak, és úgy gondolják, hogy a környéken rengeteg műkincset rejthettek el.

A titkos kutatóbázis ellátását pedig csak repülőgépek segítségével tudták ellátni. Élelmiszereket és lőszereket is a repülőgépek szállították a szigetre.

1944-ben az egész bázison betegség tört ki, mert a bázison lévők nyers jegesmedve húst fogyasztottak, amitől bélférget kaptak, így a beteg embereket tengeralattjáróval szállították el.
Rengeteg érdekességet találtak a titkos kutatóbázison, és valószínűleg nagy élmény lehetett ennyi idő után körbevizsgálni a területet.
[apss_share]

Read previous post:
ELHUNYT IRÉNKE NÉNI, AKI A NYUGATINÁL ÁRULTA A SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ SÜTEMÉNYEIT
ELHUNYT IRÉNKE NÉNI, AKI A NYUGATINÁL ÁRULTA A SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ SÜTEMÉNYEIT

Elhunyt Irénke néni. [good_old_share] Irénke nénit szinte az egész Magyar internetes közösség ismerte. Elhunyt a 86 éves Irénke néni, aki...

EZ A VIDEÓ TÖKÉLETESEN ÖSSZEFOGLALJA AZ ISKOLARENDSZER HIBÁIT
EZ A VIDEÓ TÖKÉLETESEN ÖSSZEFOGLALJA AZ ISKOLARENDSZER HIBÁIT

Ez a videó tökéletesen összefoglalja az iskolarendszer hibáit. [good_old_share] Érdemes megnézni és elgondolkodni rajta. Egy nagyon elgondolkodtató videó került fel...

Close