EGY HÉT ALATT, TÖBB MINT 16 MILLIÓAN LÁTTÁK EZT A KÜLÖNLEGES HALLELUJAH FELDOLGOZÁST

loading...

Egy hét alatt több mint 16 millióan látták ezt a különleges hallelujah feldolgozást.


Érdemes meghallgatni.
Valószínűleg a hallelujah című számot mindenki ismeri. Valószínűleg még azok is ismernek belőle néhány részt, akik kifejezetten nem szeretik, hiszen egy nagyon híres számról van szó, amit szinte mindenki hallott, függetlenül attól, hogy hol él a világban.

loading...

A Pentatonix nevű együttes most feldolgozta ezt a számot, és annyira felkapott lett, hogy mindössze egyetlen hét alatt, több mint 16 millióan látták, vagyis igazából mindjárt eléri a 17 milliót, és mire kikerül a cikk, valószínűleg meg is haladja azt.

Na de miért is lett annyira sikeres a feldolgozás? Nos, azért, mert egyrészt egy nagyon híres számról van szó, amit amúgy is rengetegen hallgatnak, de ami ezen felül még előrébb tolta, az az, ahogyan elkészítették a számot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A feldolgozásban ugyanis nincs egyáltalán hangszer, minden hangot ők adnak, és így áll össze a zene.

Igazából az együttes legtöbb száma ugyan így készül el, és ezért is annyira sikeresen, hiszen hatalmas összhangot igényel így egy zene elkészítése.
Az öt éves Pentatonix együttes egyébként már több Grammyt díjat bezsebelt, és világszerte 2,8 millió albumot adott el.
Szólj hozzá

Hozzászólás