MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN GÖDÖLLŐN, ILLÉS BÁCSI CUKRÁSZDÁJÁBAN?

MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN GÖDÖLLŐN, ILLÉS BÁCSI CUKRÁSZDÁJÁBAN?

A napokban hatalmas indulatokat váltott ki az emberekből, hogy a Gödöllői „Illés bácsi” cukrászdáját bezáratták a hatóságok.

 

A NÉBIH úgy ítélte meg, hogy Illés bácsi retro cukrászdája nem felel meg az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, így lakat került az épületre.
A helyiek felháborodtak, hisz a cukrászda már a szívükhöz nőtt, mindenki ismerte, illetve családjával szívesen járt a fagyizóba. Illés bácsi is megtört, és nem értette, hogy a hatóságok miért büntetik.

Rengetegen kiálltak az idős cukrász mellett. Az esetet a média is felkapta és a Music FM is foglalkozott a messze földön híres idős cukrász kálváriájával. Mint kiderült, Illés bácsit egy „jóakarója” jelenthette fel.

A társadalmi összefogásnak és a médiának is köszönhetően jólelkű vállalkozók felajánlották, hogy ingyen felújítják a híres cukrászüzletet. Most viszont arról szólnak a hírek, hogy Illés bácsi visszautasítja a segítséget, és úgy döntött, hogy inkább feladja mesterségét és véglegesen bezárja a cukrászdát.

Hogy mi lesz a folytatás, azt még nem tudjuk.

 

Hogy valójában milyen körülmények között készültek az édességek, azt megnézhetjük az alábbi videó-összeállításban.
Te szívesen fogyasztanál azokból a termékekből, melyeket ilyen körülmények között készít Illés bácsi? A videó alatt várjuk a véleményedet!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Szólj hozzá

Hozzászólás