VEMHES ŐZET KERGETTEK A HALÁLBA SZÓRAKOZÁSBÓL A MOTOROSOK

VEMHES ŐZET KERGETTEK A HALÁLBA SZÓRAKOZÁSBÓL a MOTOROSOK
loading...

Szomorú történet.

Elképzelésünk sincs, hogy valaki hogyan képes ezen szórakozni.

Pilisben néhány motoros szórakozásból elkezdett kergetni egy vemhes őzet. A „szórakozás” vége az lett, hogy az őz belehalt a menekülésbe.
Szomorú kép járta be szerdán az internetet, amelyen egy elpusztult vemhes őz látható. Az állatot a halálba üldözték motorosok.

loading...

A vemhes őzet addig kergették, amíg az őz belehalt a kimerültségbe, majd a motorosok otthagyták.

A megrázó fotót a Pilisi Petőfi Társaság közösségi oldalára tették fel.

Később kiderült, hogy az őz nagyjából páróra múlva ellett volna, és 3 életképes kisgidát hozott volna a világra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint feljelentést tettek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, és keresik a motorosokat. Nem lehet tudni pontosan hogy hányan voltak, azonban  feltételezhetően 2-3 motorosról van szó.

El sem tudjuk képzelni, hogy valakinek miért szórakoztató az, hogy addig kerget egy vemhes őzet, amíg az őz a rémülettől és a kimerültségtől elpusztul.  Reméljük, hogy elkapják azokat a motorosokat, akik ezt tették, és megkapják a büntetésüket érte.
Ezért szerintünk, és a legtöbb ember szerint is börtön járna. Bár ahogy olvasgattuk a kommenteket, sokan azt mondták, hogy a motorosoknak is hasonlót kívánnak, mint ahogyan az őz járt.

Read previous post:
MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN GÖDÖLLŐN, ILLÉS BÁCSI CUKRÁSZDÁJÁBAN?
MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN GÖDÖLLŐN, ILLÉS BÁCSI CUKRÁSZDÁJÁBAN?

MI TÖRTÉNT VALÓJÁBAN GÖDÖLLŐN, ILLÉS BÁCSI CUKRÁSZDÁJÁBAN? A napokban hatalmas indulatokat váltott ki az emberekből, hogy a Gödöllői „Illés bácsi”...

KÉSZÜL AZ ORVOSTUDOMÁNY LEGNAGYOBB BOTRÁNYA
KÉSZÜL AZ ORVOSTUDOMÁNY LEGNAGYOBB BOTRÁNYA

Készül az orvostudomány legnagyobb botránya. Egyre több orvos tálal ki a védőoltásokról. Nem rég még azt hajtogatták nekünk, hogy a...

Close