NETADÓ – A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA

NETADÓ - A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA.
loading...

NETADÓ – A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA

 

A mai napon, több portálon is megjelent a hír, miszerint kitiltották a facebookról azokat a személyeket, akik a közösségi oldalon szervezték a vasárnapi internet-adó elleni tüntetést.

Úgy látszik, hogy a hatalom fizetett „trolljai” beindultak és ügyesen végzik is a munkájukat. Annyira hatékonyak voltak, hogy a Nemes Balázs és a Hal Ninethousend nick – néven szereplő felhasználók már nem használhatják a saját profiljukat sem, ezért nem tudnak kommunikálni a résztvevőkkel, így gyakorlatilag lehetetlen a hatékony szervezés.

Idő közben elindult még néhány oldal, amelynek szerepe, hogy a szervezők legalább azokon tudjanak kommunikálni azokkal az emberekkel, akik felháborítónak tartják az új adó bevezetését.

A Nem Némulunk El nevű oldalnak egyelőre csak nagyjából 2200 követője van, de ezzel párhuzamosan elindult a TILTAKOZÁS AZ INTENETADÓ ELLEN nevű Facebook oldal is.Akik az adó alakulásával, vagy a tervezett tiltakozásokkal kapcsolatban szeretnék követni az eseményeket, azoknak érdemes mindkét oldalhoz csatlakozni.

loading...

Egyébként a vasárnapra, a József Nádor térre tervezett, majd a „tollok” által meghekkelt internet-adó elleni tüntetésre már több mint harminc ezren jelezték a részvételi szándékukat. Bár sokaknak nem tetszett az, hogy az internetes társadalom szabadon véleményt nyilvánítson, mégis a szervezők közleménye szerint a tüntetés teljesen legális lett volna, azt időben bejelentették a rendőrségnek is.

A Facebook irányelvei alapján, ha egy bizonyos oldalra jogsértő, vagy mások által kifogásolható tartalom kerül fel, akkor a Facebook a beérkezett feljelentések alapján letilthatja az adminisztrátorok hozzáférését is az adott oldalhoz. Ez azt is jelenti, hogy az oldal adminisztrátorai az saját személyes profiljaikhoz sem tudnak hozzáférni a tiltás feloldásáig. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal is. Neked erről mi a véleményed?

Read previous post:
INTERNETADÓ: ITT MEGNÉZHETED, HOGY MENNYIT KELL FIZETNED!
INTERNETADÓ: ITT MEGNÉZHETED, HOGY MENNYIT KELL FIZETNED!

INTERNETADÓ: ITT MEGNÉZHETED, HOGY MENNYIT KELL FIZETNED   Az egész Magyarországi internetes társadalmat megdöbbentette a hír, miszerint jövőre brutális mértékű...

HASZNOS TANÁCSOK - DOLGOK AMIK ÁLLANDÓ ROSSZKEDVET OKOZHATNAK!
DOLGOK AMIK ÁLLANDÓ ROSSZKEDVET OKOZHATNAK!

Gyakran tapasztalhatjuk magunkon, hogy vannak olyan napok amikor minden jól indul és azt érezzük hogy semmi sem ronthatja el a...

Close