DR. ZACHER GÁBOR FELHÍVÁSA!

DR. ZACHER GÁBOR FELHÍVÁSA!

DR. ZACHER GÁBOR FELHÍVÁSA! Oszd meg!

 

MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLOM!

 

Van egy GHB nevű szer, színtelen, szagtalan, íztelen, festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban illetve rendelheti a neten.


Pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulást. Hétvégi diszkókban a kiszemelt áldozat poharába cseppentik, amikor nem figyel oda. Miután összeesik,a “segítőkész” szemtanúk kiviszik és elrabolják végleg,vagy a nemi erőszak idejére,ami nem erőszak, hisz magatehetetlen az ember.

A szer gyorsan kiürül a szervezetből: az illető hamarosan magához tér, legfeljebb nem érti, hogyan került az adott helyszínre.Gyakorlatilag embert lopnak a szer segítségével.
Előfordul hogy bontatlan (vagy annak tűnő) üvegbe előre beteszik.
Pld.:a játékbarlangban a nyertest meghívják egy üveg italra, azután az illető a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül.


loading...

Védekezni nem lehet ellene, csak megelőzni, azzal ha nem hagyja az ember a poharát felügyelet nélkül, illetve, ha üvegből iszik, a hüvelykujját az üveg száján tartja. Fontos hogy a társasággal érkezők/társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se.
Kérem, adják tovább minél több embernek! Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos”

FRISSÍTÉS! FIGYELEM! MEGSZÜLETETT A MEGOLDÁS A PROBLÉMÁRA! ÚJ TALÁLMÁNY: KÖRÖMLAKK AMI KIMUTATJA AZ ITALBA TETT DROGOT! 4 egyetemista fiatal zseniálisat alkotott, amely sok száz lányt menthet meg a legrosszabbtól. A négy egyetemista egy olyan körömlakkot készített, ami drogokkal érintkezve sötétté színeződik…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/uj-talalmany-koromlakk-ami-kimutatja-az-italba-tett-drogot/

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások