A 3 LEGFÉLELMETESEBB FELVÉTEL SZELLEMEKRŐL

A 3 LEGFÉLELMETESEBB FELVÉTEL SZELLEMEKRŐL!

A 3 legfélelmetesebb felvétel szellemekről: nincs bizonyíték arra, hogy hamisak

 

A szemed nem csal meg, tényleg szellemek vannak a videón. Talán a harmadik felvétel a leg érdekesebb…

[cn-social-icon]

Soha nem találtak még egyértelmű bizonyítékot a szellemek létezésére, mégis sokan hisznek abban, hogy a túlvilági lelkek közöttünk járnak.

Különösen akkor hihetőek ezek a történetek, amikor az alábbi videókhoz hasonló felvételek látnak napvilágot, hiszen az emberek többsége elhiszi, amit lát. Te is?

VIII. Henrik és feleségei

A londoni Hampton Court közel kétszáz éven keresztül volt a brit királyság történelmi központja, a legnagyobb uralkodók éltek itt, többek között VIII. Henrik és néhány felesége is. Talán ez megmagyarázza a következő rejtélyes biztonsági videót, amin úgy tűnik, mintha az egykori király lépne ki a kastély vészkijáratának ajtaján.

loading...

A felvételen először kinyílik a kétszárnyú ajtó, majd a semmiből előjövő furcsa alak becsapja azt, később mindkét szárny külön-külön kinyílik, és két női alakot lehet felfedezni, akik megmagyarázhatatlan módon hasonlítanak Henrik egykori feleségeire, Jane Seymourra és Catherine Howardra.

A videón látható alakokról a kastély biztonsági őrei úgy nyilatkoztak, hogy nem voltak emberiek.


Levitáló teásdoboz

A következő felvétel első ránézésre egy átlagos sarki közért biztonsági videójának tűnik, egészen addig, míg meg nem jelenik a háttérben egy furcsa, fekete árny, akinek aztán nyoma vész a polcok mögött.

Néhány másodperc múlva a gyanútlan vásárló válla felett egy teásdoboz csúszik ki a polcrendszerből, és a semmiben levitál, sőt, a másik oldalon is leesik egy doboz, ami már feltűnik az úriembernek. Amikor lehajol érte, a teásdoboz is a földre kerül, mintha a láthatatlan alak elengedte volna azt.

Lakatlan iroda

A 2012-ben készült videó egy manchesteri irodaház épületében játszódik, ahol a biztonsági kamerák felvételein furcsa jelenet bontakozik ki. Látszólag minden csendes ezen az éjszakai órán, hiszen senki nem dolgozik, azonban egyszer csak egy halvány árnyék bukkan fel a folyosó egyik részén, majd tűnik el a semmiben, olyan hirtelen, ahogyan jött.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Innentől kezdve pedig nincs megállás, az irodákban a székek maguktól odébb gurulnak, ajtók nyílnak és záródnak, és a monitorok is bekapcsolnak, pedig a kamerák különböző szögeinek hála látszik, hogy nincs odabent az égvilágon senki.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások