VALAMI SZOKATLAN DOLOG TÖRTÉNT NYÍREGYHÁZA FELETT!

loading...

Ismét "csak egy" összeesküvés-elméletről lenne szó, vagy meghibásodott a megfigyelő technikai eszköz? A radarképen a város felett megjelenő szabályos alakzat minimum gyanakvásra adhat okot. Emberi beavatkozás bizonyítéka lenne?

Nemrégiben szabályos körvonalak kirajzolódása volt megfigyelhető a szabolcsi megyeszékhely felett a felhőzeti térképeken. A jelenség olyan formát rajzolt, mintha védőburok került volna pontosan a város felé.

Érdekes jelenség. A véletlen műve lenne? Neked mi a véleményed?

A túl szabályos alakzat megjelenése gyanakvásra adhat okot, a közösségi oldalakon a radarképet megosztó felhasználók farkast kiáltottak, vagyis arra gyanakodtak, hogy mesterségesen előidézett jelenségről lehet szó.

Ismertek olyan kutatóprogramok, melynek eredményeképp az ember képes lehet az időjárási tényezők befolyásolására. A legismertebb ilyen program az alaszkai kutatóbázisról működtetett HAARP, melynek célja az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása, illetve az eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, polgári és védelmi célokra egyaránt.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A HAARP projekt számos összeesküvés-elmélet tárgya. Majdnem minden ilyen összeesküvés-elmélet kiindulópontja, hogy a tevékenység körül nagy a titkolózás.

Egy másik magyarázat szerint sokkal prózaibb oka van annak, hogy miért bolondult meg a térkép szombaton, vagyis egyszerűen arról lehet szó, hogy meghibásodhatott a térségben működő egyik radar.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás