ELTŰNT EGY FIATAL LÁNY TATABÁNYÁN

ELTŰNT EGY FIATAL LÁNY TATABÁNYÁN

Ismét egy eltűnt embert keresünk.

[cn-social-icon]

Reméljük, hogy előkerül.

Rengeteg ember tűnik el naponta, főleg fiatalok. Ezek a fiatalok a legtöbb esetben előkerülnek, de sajnos vannak olyanok is, akik nem. Az eltűnt emberek megosztásával pedig sokat segíthetünk a rendőrségnek abban, hogy megtalálják az eltűnt személyeket.

Most Tatabányán tűnt el egy 14 éves lány, Traskó Dóra. A lány az iskolába indult, azonban oda már nem érkezett meg. A jelenlegi tartózkodási helyét pedig nem tudni, és eddig nem került elő.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezért a rendőrség az emberek segítségét kéri abban, hogy megtalálják a lányt. Elsősorban ezt azzal tudjuk elérni, ha minél több helyre eljut ez a cikk, és persze ha valaki tud a lányról valamit, akkor azonnal hívja a rendőrséget.

Traskó Dóra 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, egyenes, hosszú, barna színű haja van. Eltűnésekor fekete, derékig érő orkánkabátot, világoskék szűk farmert és fekete bokacsizmát viselt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki az eltűnt lány tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Mi pedig egy megosztást kérnénk, hogy minél több emberhez eljusson.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások