JÖN AZ ÖNMELEGÍTŐ KABÁT

JÖN AZ ÖNMELEGÍTŐ KABÁT

Ez a hír rengeteg embernek örömet okozhat.

[cn-social-icon]

Elérkezett a pillanat, amikor mindenki fellélegezhet, mert nem fagyunk meg az utcán télen sem.

Már nagyon régóta álmodnak az emberek arról, hogy legyen egy saját önmelegítős kabátjuk. Ennek ugye az lenne a célja, hogy szépen felvesszük, és amikor kimegyünk télen a mínusz fokokba, akkor sem fázunk, hiszen a kabátunkban fűtés van.

Ugyan már párnákban régóta létezik ilyen, de kabátban még nem volt, edig bizonyára nagyon sokan vágytak rá.

loading...

Eddig ez a kabát, csak álom volt, de csak eddig.

Most szabadalmaztatták az önmelegítős ruha anyagát, és ha minden jól megy, akkor talán nemsokára lehet egy saját fűtős kabátunk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kabát lényege az, hogy a feltalált anyag elraktározza a hőt. Egy polimer réteg segítségével, az anyag képes a kapott hőmennyiséget kémiailag elraktározni, és így a későbbiekben bizony nagy hasznukra válhat, amikor kimegyünk a hidegre.

A kabát képes fényre, vagy testhőre aktiválódni, így elég csak felvenni, és máris beteljesíti a feladatát, azaz fűt.

A kabát fejlesztői azt mondják, hogy akár 34 Celsius fokkal is melegebbet tudna csinálni a kinti hőmérséklethez képest, bár ezt mi nem tartjuk valószínűnek. Azért nem gondoljuk azt, hogy 0 fokban 34 fokos lenne a kabát.

A gyártás még nem kezdődött el, de állítólag most keresnek cégeket, és partnereket, akik majd segítenek a gyártásban, és ha minden jól megy, akkor nemsokára szabadom megvásárolgató lesz az önmelegítős kabát.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások