MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGOS ORSZÁG?

loading...

MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGOS ORSZÁG?


Őrült világban élünk. Szinte minden nap sokkoló híreket hallhatunk arról, hogy éppen hol történ robbantás, vagy merénylet.

Most az Index közölt egy cikket, amely szerint Németországban felmérést készítettek arról, hogy a Német emberek szerint napjainkban melyek a leg biztonságosabb országok.Érdekes eredmények születtek. Annak ellenére, hogy például Olaszországgal szemben hazánkban nem történtek a bevándorlással összefüggő terrorcselekmények, a Német emberek mégsem sorolták hazánkat a „biztonságos országok” közé.

A The Local-ban közölt felmérés eredményét itthon Ráti József foglalta össze az alábbiak szerint:

A németek szerint csak öt országba nem életveszélyes elutazni az egész világon

Mármint a német emberek szerint. A piackutató GfK nevű cég megkérdezte a német embereket, hogy szerintük hová biztonságos elutazni, a válaszok alapján pedig többnyire azok az országok a befutók, ahol németül beszélnek:

Németország

Svájc

Ausztria

Skandinávia

Olaszország

Skandinávia szintén érhető választás, ahogy talán Olaszország is. Viszont érdekes módon Magyarország nem fért fel a listára, pedig a karácsonyi vásárok vagy a balatoni kirándulások alapján az ember azt hihetné, hogy a világ összes német turistája nálunk költi el az euróját.A németek az olyan klasszikus turistacélpontokban sem bíznak, mint Törökország, Egyiptom és Tunézia, ráadásul olyannyira nem, hogy a megkérdezettek mindössze öt százaléka tartja biztonságosnak ezeket az országokat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

A kérdés jogosan merülhet fel a Magyarokban: vajon a tények ismeretében valós lehet a felmérés?

Ha igen, akkor hazánkkal kapcsolatban mikor változik pozitív irányban a Német emberek véleménye?

 

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Loading ... Loading ...

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás