MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGOS ORSZÁG?

MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGOS ORSZÁG?

MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGOS ORSZÁG?

[good_old_share]


Őrült világban élünk. Szinte minden nap sokkoló híreket hallhatunk arról, hogy éppen hol történ robbantás, vagy merénylet.

Most az Index közölt egy cikket, amely szerint Németországban felmérést készítettek arról, hogy a Német emberek szerint napjainkban melyek a leg biztonságosabb országok.Érdekes eredmények születtek. Annak ellenére, hogy például Olaszországgal szemben hazánkban nem történtek a bevándorlással összefüggő terrorcselekmények, a Német emberek mégsem sorolták hazánkat a „biztonságos országok” közé.

A The Local-ban közölt felmérés eredményét itthon Ráti József foglalta össze az alábbiak szerint:

A németek szerint csak öt országba nem életveszélyes elutazni az egész világon

Mármint a német emberek szerint. A piackutató GfK nevű cég megkérdezte a német embereket, hogy szerintük hová biztonságos elutazni, a válaszok alapján pedig többnyire azok az országok a befutók, ahol németül beszélnek:

loading...

Németország

Svájc

Ausztria

Skandinávia

Olaszország

Skandinávia szintén érhető választás, ahogy talán Olaszország is. Viszont érdekes módon Magyarország nem fért fel a listára, pedig a karácsonyi vásárok vagy a balatoni kirándulások alapján az ember azt hihetné, hogy a világ összes német turistája nálunk költi el az euróját.A németek az olyan klasszikus turistacélpontokban sem bíznak, mint Törökország, Egyiptom és Tunézia, ráadásul olyannyira nem, hogy a megkérdezettek mindössze öt százaléka tartja biztonságosnak ezeket az országokat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

A kérdés jogosan merülhet fel a Magyarokban: vajon a tények ismeretében valós lehet a felmérés?

Ha igen, akkor hazánkkal kapcsolatban mikor változik pozitív irányban a Német emberek véleménye?

 

[poll id=”3″]

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások