ISMÉT ÉSZLELTÉK A REJTÉLYES ŰRKOCKÁT

ISMÉT ÉSZLELTÉK A REJTÉLYES ŰRKOCKÁT

Ismét észlelték a rejtélyes űrkockát.

[good_old_share]

Évente legalább egyszer felbukkan.

Egy rejtélyes űrkocka tartja lázban a tudósokat már évek óta.  A kocka a nap körül szokott feltűnni évente legalább egyszer, és fogalmuk sincs, hogy mi lehet az.
Persze sokan egy idegen civilizáció építményére gondolnak, azonban ez egyáltalán nem biztos.

loading...

Évek óta feltűnik a SOHO napmegfigyelő műholt felvételein egy rejtélyes űrkocka. A kocka formájú objektumról egyenlőre nem lehet tudni, hogy micsoda.

A tudósok egyenlőre csak találgatnak, és persze az UFO hívők idegenek által épített objektumra, vagy űrhajóra gondolnak.

Az űrkockát egyébként nagyon sokáig csak egy adatátviteli hibának tartották, vagy egy képhibának, de később rájöttek, hogy egy űrben keringő tárgyról van szó, mivel a tárgy mindig felbukkan.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A megfigyelések alapján azt mondják, hogy a kocka jobb oldalán jobban tükröződik a fény, tehát a kocka a térben el van fordítva, így még biztosabb, hogy egy tárgyról beszélünk, és nem egy képhibáról.

A kutatók szerint a rejtélyes kocka alakú objektumon nem létezhet élet, hiszen túlságosan közel van a naphoz, és egyenlőre fogalmuk sincs, hogy mi lehet az. Ráadásul mivel csak időnként tűnik fel, így még nehezebb megfigyelni.

Az UFO hívők szerint pedig egy űrhajó lehet, vagy egy energiabegyűjtő állomás, ami a nap energiáját használja fel.

Bármi is a rejtélyes kocka, az minden évben feltűnik, és valószínűleg egyre többet fogunk tudni róla. Korábban már megkeresték a NASA-t, de ők nem adtak választ.
Facebook hozzászólások