HATALMAS PÉLDÁT MUTAT EGY SZENTESI PÉKSÉG

HATALMAS PÉLDÁT MUTAT EGY SZENTESI PÉKSÉG

Hatalmas példát mutat egy Szentesi pékség.

[good_old_share]

Ha mindenki ilyen lenne, akkor jobb lenne a világ.

Adni jó, ezt szokták mondani. De miért is? Azért, mert azzal, hogy másoknak adunk, azzal nemcsak másokon segítünk, de magunkon is.
Ha pedig megtehetjük azt, hogy segítünk a rászorulókon, akkor szinte alap dolog lenne az, hogy ezt meg is tesszük. Rengeteg embernek nem jelent semmit egy kis segítség, de azoknak akik rászorulnak, igenis sokat jelent.

loading...

Egy Szentesi pékség remek példát mutat az emberségből azzal, hogy a megmaradt kenyeret nem adják el másnap, hanem kiteszik a bolt elé, és a rászorulóknak adják.

Egy Facebook felhasználó töltötte fel a képet, és írt hozzá egy rövid szöveget, ami aztán nagyon gyorsan terjedni kezdett. A feltöltő szerint a Szentesi, Lipóti pékség este kiteszi a megmaradt kenyeret és odaadja a rászorulóknak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Szentes, kedd este fél nyolc. Szokásos esti biciklitúrám – nem nagy, csak egy jó órányi, kitekerek a Tiszára, megnézem a vizet, aztán át a városon haza. Ezt véletlenül vettem észre, a Lipóti pékség boltjánál. Ritkán járok arra, de valaki szerint ez gyakori: a megmaradt kenyeret másnap nem adják el, záráskor zacskóba teszik, s ha lehet, tesznek mellé egy gyümölcsjoghurtot is. Apróság, tudom. De félkilónyi finom kenyér, a joghurt és a jó szándék együtt…tetszik.”

Nos, ha még sok pékség így tenne, akkor sokkal kevesebb éhes ember lenne.
Facebook hozzászólások