14 ORVOS KÜLDTE EL, KÉSŐBB MEGHALT AGYTUMORBAN

14 ORVOS KÜLDTE EL, KÉSŐBB MEGHALT AGYTUMORBAN

14 orvos küldte el, később meghalt agytumorban.


[good_old_share]

Elképesztő történet.
Valószínűleg mindenki átélte már azt, amikor egy problémájával az orvoshoz megy, majd ez az orvos elküldi azzal, hogy semmi baja.

Sajnos ez mindennapi eset, és rengeteg emberrel történik ilyen.

loading...

Így volt ezzel Stephanie is, aki állandó fejfájásokkal küzdött. A 24 éves lány teljesen egészséges életmódot élt, és nem is volt beteges, azonban állandó fejfájásai, és nyakfájdalmai voltak.

Egy ideig még nem törődött ezzel, azonban később a fejfájások erősödtek és sokszor szédülés is fellépett nála.

Kilenc hónap telt el, és a lány már érezte hogy valószínűleg komoly baj van, ezért orvoshoz fordult, de az orvos lezárta annyival, hogy a lánynak semmi baja, és biztosan csak a sok stressz miatt vannak a fejfájások.

Ezután felírt neki egy fájdalomcsillapítót és a lány hazament.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze Stephanie tudta, hogy itt sokkal többről van szó, mint stresszről, ezért több orvoshoz is elment, de egyikük sem talált semmit.

A lány végül 14 orvosnál járt, de még ekkor sem tudták kideríteni, hogy mi baja.

Nem sokkal később a lányt annyira erős fejfájás és szédülés fogta el, hogy kórházba kellett szállítani, ahol adtak neki infúziót, és éjszakára bent tartották, azonban másnap hazaengedték.

Majd Stephanie másnap meghalt, és a holttestére a családja talált rá a lakásában.
A boncolás kimutatta, hogy a lánynak jóindulatú agytumora volt, ami nem volt veszélyes, azonban folyamatosan növekedett, és végül akkorára nőtt, hogy túl nagy nyomást fejtett ki az agyra, és a lány belehalt.

A boncolásból az is kiderült, hogy ha a lányt akár az előző nap valaki komolyan veszi a kórházban, és alaposabban kivizsgálja, akkor meg lehetett volna menteni őt.

A család, és az ismerősök, és persze a környezetükben élők nem értik, hogy hogyan történhetett meg ilyen a mai világban, és hogy miért nem vizsgálták ki rendesen a 24 éves lányt.
Stephanie barátai pedig most jótékonysági estet szerveznek, és a bevételből egy agytumor kutatásával foglalkozó alapítványt támogatnak.

A család és a barátok fel szeretnék hívni erre az esetre a figyelmet, és azt az üzenetet közvetíteni az embereknek, hogy ne hagyják, hogy az orvosok lerázzák őket, ha érzik hogy problémájuk van.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások