ELKÉPESZTŐ DOLGOT TALÁLTAK A HORGÁSZOK A JÉGBE FAGYVA – VIDEÓ

ELKÉPESZTŐ DOLGOT TALÁLTAK A HORGÁSZOK A JÉGBE FAGYVA - VIDEÓ
loading...

Elképesztő dolgot találtak a horgászok a jégbe fagyva.


[good_old_share]

Nagyon ritka, hogy két hal így fagy meg.
loading...

Alex Babich január elején elment a testvérével lékhorgászni, és nem mindennapi látványban volt részük.

A fiúk a jégen sétálás közben észrevettek egy befagyott halat, és úgy döntöttek, hogy odamennek és megnézik közelebbről. Amikor odaértek, észrevették, hogy nem egy halról van szó, hanem kettőről.

Ráadásul nem is akárhogy, ugyanis az egyik hal egy sügér volt, akire éppen ráharapott egy csuka.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A halak úgy fagytak meg, hogy a sügér a csuka szájában volt, ami nem mindennapi látvány, és pontosan nem tudják, hogy a két hal hogyan fagyhatott így meg.

A fiúk készítettek egy képet, amit fel is töltöttek a Facebookra. Természetesen az emberek hamar elkezdték osztani, és mindenki találgatásba kezdett, hogy hogyan fagyhatott így meg a két hal.

A testvérek azonban itt nem álltak meg. Látva a fénykép hatalmas sikerét, úgy döntöttek, hogy visszamennek és kivágják a megfagyott halakat egy jégkockában a vízből, és az egészről videót is készítenek.
A videó természetesen ismételten hatalmas siker lett.

Az elmélet szerint az történhetett, hogy egy horgász kifogta a kis sügért, de mivel méreten aluli volt, ezért visszadobta, de aztán megdöglött, ekkor támadta meg a csuka, ám félrenyelt és megfulladt. Miután mindkét hal elhunyt, hirtelen jöttek a fagyok és így jöhetett létre ez az örökkévalóságnak megmaradt elképesztő jelenet.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
14 ORVOS KÜLDTE EL, KÉSŐBB MEGHALT AGYTUMORBAN
14 ORVOS KÜLDTE EL, KÉSŐBB MEGHALT AGYTUMORBAN

14 orvos küldte el, később meghalt agytumorban. [good_old_share] Elképesztő történet. Valószínűleg mindenki átélte már azt, amikor egy problémájával az orvoshoz...

ÍGY MENTETTEK MEG 100 LOVAT HOLLANDIÁBAN - VIDEÓ
ÍGY MENTETTEK MEG 100 LOVAT HOLLANDIÁBAN – VIDEÓ

Így mentettek ki 100 lovat Hollandiában [good_old_share] Nem mindennapi videó. Hollandiában egy nagy vihar után áradás kezdődött és körülbelül 100...

Close