ERRŐL A PÁRDUCTÁMADÁSOS VIDEÓRÓL BESZÉL AZ INTERNETES KÖZÖSSÉG

ERRŐL A PÁRDUC TÁMADÁSOS VIDEÓRÓL BESZÉL AZ INTERNETES KÖZÖSSÉG

Ezen a videón vitatkoznak az emberek.

[good_old_share]

Támadás vagy játék?

Egy Mexikói férfi Instagram oldalára került fel ez a videó, és hamar elég híres lett.

A videón látható férfi éppen beszél a kamerának, és az ott lévő fekete párduc lesből rátámad. Legalábbis sokak szerint támadásnak tűnik, de szerintünk inkább csak játék.

loading...

A férfi egyébként a nagymacska gondozója, és már nagyon régóta gondozza az állatot, és vele együtt még több nagymacskát is.
A videón szereplő férfi egyébként egy nagymacskákkal foglalkozó szervezet vezetője, és 2013 óta annak szenteli az életét, hogy megmentsék ezt a fajt.

A videó alapján sokan úgy gondolják, hogy a párduc rá akart támadni a gondozójára, és talán a videó elején úgy is tűnhet, de később az egész átmegy egy játékba. Sokan írták azt, hogy a párduc talán megijedt amikor a gondozó megfordult, és azért nem támadt rá, ez azonban több okból sem állja meg a helyét.

Egyrészt ha meg akarta volna támadni, akkor meg is támadja, másrészt pedig a gondozó és a videós valószínűleg készültek erre, hiszen ha a párduc tényleg támadni akart volna, akkor a videózó férfi valószínűleg szól neki, és nem csak csendben áll.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tehát szerintünk ez csak egy játék volt, és semmiféle támadás sem volt a dologban. Önök szerint?
Facebook hozzászólások