KANADÁBAN NEM ZAVARJA A VONATOKAT A HÓ – VIDEÓ

KANADÁBAN NEM ZAVARJA A VONATOKAT A HÓ - VIDEÓ
loading...

Ez a videó megmutatja azt, hogy egy vonat könnyedén képes eltolni a maga előtt lévő havat.

[cn-social-icon]

Legalábbis Kanadában ezt így csinálják.

Ha Kanadát Magyarországgal szeretnénk összehasonlítani hó ügyben, akkor egyértelmű lenne a válasz. Nálunk az országban, ha leesik egy kis hó, akkor minden megváltozik a közlekedési rendben, és azonnal késnek a vonatok.

loading...

Ennek rengeteg ember látja kárát a munkahelyen, iskolában vagy bárhol máshol. Persze ez a késő vonatok esetében is így van, hiszen ez nekik sem jó.

Talán elmondhatjuk azt, hogy mi nem vagyunk nagyobb havazásokra felkészülve, bár nem is megszokott a nagy hó nálunk, főleg nem az utóbbi években.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Kanada azonban bőven fel van erre készülve, hiszen ott mindig ilyen a helyzet, így náluk természetes az, hogy egy vonattal könnyedén eltolják a havat.

Ebben a videóban megnézhetjük azt, ahogyan egy Kanadai vonat, könnyen eltolja maga előtt a hatalmas havat, miközben több ezer tonnás szerelvényeket vontat. Ezzel pedig a többi vonatnak is utat készít.

A jelenetet Kanadában Új-Brunswick tartományban, Salisbury település környékén vették fel.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
MEGVERTEK EGY KISLÁNYT, AMÍG AZ ÓVÓNŐ TELEFONÁLT
MEGVERTEK EGY KISLÁNYT, AMÍG AZ ÓVÓNŐ TELEFONÁLT

Egy Szegedi óvodában csúnyán megvertek egy kislányt, az óvónő pedig nem vette észre, mert éppen telefonált. [cn-social-icon] Az eset még...

A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK - ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS.
A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK – ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS

A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK - ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS [cn-social-icon] Úgy tűnik, hogy a Német nép egy részének elege lett az illegális bevándorlók...

Close