JELENTÉST TETT A WASHINGTONI VÉDELMI MINISZTÉRIUM, A LÉGIERŐ ÁLTAL FELVETT UFÓRÓL – VIDEÓ

JELENTÉST TETT A WASHINGTONI VÉDELMI MINISZTÉRIUM, A LÉGIERŐ ÁLTAL FELVETT UFÓRÓL - VIDEÓ

Jelentést tett a Washingtoni védelmi minisztérium a légierő által felvett UFO-ról.

[good_old_share]


Szavazás az oldal alján!

Korábban már láthattuk a videót, azonban most bővebb információval is szolgáltak.

Rengeteg embert meglepett, amikor tavaly decemberben a Washingtoni védelmi minisztérium bejelentette, hogy korábban titokban vizsgálták a földönkívüli észleléseket, és hogy voltak olyan észlelések, amikre nem találtak magyarázatot.

loading...Pedig rengetegen dolgoztak rajta, és államilag finanszírozva is voltak, tehát nem a pénz és a munkások hiánya volt a gond.

A kutatás 2007-től 2012-ig tartott és évi 22 millió dollárt fordítottak a földönkívüli észlelések kutatásaira.

Tavaly a bejelentést követően egy videót is közzétettek, amit a légierő egyik pilótája készített, azonban bővebb információt akkor nem közöltek róla.

Most azonban elmondtak mindent, amit eddig tudnak az esetről, így az is kiderült, hogy a pilóta nem véletlenül „találkozott” az UFO-val.

loading…


Az észlelések még 2004. november 10-én kezdődtek és néhány napig tartottak. A tárgyak rövid időre láthatóvá váltak a radarrendszeren, úgy tűnt, hogy lebegnek, majd nagy sebességgel eltűntek. Mivel a tengerészek nem tudták, pontosan mivel van dolguk, a következő alkalommal két F/A–18F típusú repülőgépet küldtek a helyszínre, hogy megnézzék, pontosan miről van szó.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

Ekkor készítették a már ismert videót is.A jelentés szerint az objektum felszíne, sima, fehér, élek nélküli volt, és nem volt szárnya. Méretre körülbelül 14 méter hosszú lehetett, ami elég ahhoz, hogy egy vagy két személy utazzon benne.

A pilóta azt mondta, nem érzett fenyegetést, de szerinte az objektum egyértelműen válaszolt a repülőgépekre azzal, hogy extrém manőverezésbe kezdett. A jelentés szerint hihetetlenül gyorsan ereszkedett 18 ezer méteres magasságból 15 méteres magasságba, majd eltűnt.

A védelmi minisztérium azt mondta, hogy az objektum kialakítása miatt az sem kizárt, hogy akár a víz alatt is képes közlekedni.

[poll id=”2″]

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások