MENNYI KÁRT OKOZOTT HAZÁNKNAK AZ EU TAGSÁG?

MENNYI KÁRT OKOZOTT HAZÁNKNAK AZ EU TAGSÁG?

Ha valóban érdekelnek az adatok, és van elég türelmed ahhoz, hogy végighallgasd ezt az előadást, akkor érdemes az alábbi videót megtekinteni.

 

Valós képet kaphatsz arról, hogy hazánknak előnyöket, vagy hátrányokat okozott inkább az Európai Uniós tagságunk.

Az elemzés KSH és az EUROSTAT adatok alapján Magyarországból történő jövedelem kivonásokat mutatja be. Olyan módon, hogy a hivatalos KSH adatokra támaszkodik, vagyis szubjektív szemléletet kizárja.

Itt arra hívnám fel a figyelmet, hogy korunkban, bár a jövedelem, vagyis a profit a legfontosabb, mégis erről tényszerűen szándékosan a legkevesebbet foglalkoznak. Ezzel szemben az EU, bár keveset ad vissza támogatásként, a GDP kb. 1%-át, a mintegy 20%-os jövedelem kivonással szemben, óriási propaganda hadjárat következtében azt a hamis látszatot kelti, hogy sokat ad.

A számszerűsített megközelítés minden érdeklődő számára lehetőséget ad, arra, hogy felülbírálja a hamis látszatot és kialakítsa valós álláspontját Magyarország és EU-15 országok kapcsolatát illetően.

Az adatok és a tények ismeretében lehetőséged lesz arra hogy kialakítsd álláspontod hazánk EU. tagságát illetően. A hasznos anyagot Pavics Lázár közgazdásznak köszönhetjük.

Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk frissítéseiről húzd az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás