NAGYON VÁRJÁK A RABOK, EZT A RENDŐRT

NAGYON VÁRJÁK A RABOK, EZT A RENDŐRT
loading...

A börtön kemény hely, erről hallhattunk filmekben, dokumentumfilmekben, és még rengeteg helyen.

[cn-social-icon]

Viszont vannak olyanok, akik ezen a kemény helyen hátrányos helyzetből indulnak.

Ilyenek például azok, akik erőszakot követtek el, vagy esetleg rendőrök, hiszen őket általában nagyon várni szokták odabent, hogy megleckéztessék őket. A cikkben szereplő rendőr pedig duplán hátrányos helyzetből indul, hiszen nem elég az, hogy rendőr, ráadásul erőszak miatt került börtönbe.

Ráadásul az erőszakot egy 7 éves kislánnyal követte el, szóval valószínűleg nem lesz túl szép az élete odabent, és talán még az őrök sem fogják megvédeni.

loading...

A 41 éves férfi életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták egy 7 éves kislány megerőszakolása miatt. Állítólag az ítélethozáskor már ízelítőt kapott abból, hogy mi vár rá a börtönben, mert egy másik rab a tárgyalóteremben kiabálni kezdett, hogy nyugodtan tegyék csak az ő cellájába, és majd ő ellátja a baját.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fenyegetőző rabot 950 napig tartó büntetésre ítélték a bíróság megsértése miatt, és a hírek szerint a 41 éves rendőr csak mosolygott az egészen.

Az erőszakoló rendőrt még tavaly vették őrizetbe, miután a lány feljelentette. Az egész eset több mint 10 éve történt, azonban a lány még csak most jelentette fel a rendőrt, eddig pedig hallgatott az esetről. A rendőr annak idején a lány anyjával élt együtt, a drogfüggő anyuka tudott arról, hogy a férfi molesztálja a lányukat, azonban nem mert tenni ellene, hiszen a férfi rendőr volt, és ő tartotta el őket.

Persze azért féltette a lányát, ezért elküldte őt az apjához, és ott élt tovább, de az estről hallgatott. Azonban 10 év után úgy döntött, hogy feljelenti a férfit, akit bűnösnek is találtak, így most pokollá válhat az élete.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
ÍGY AUTÓZHATSZ BENZIN NÉLKÜL
ÍGY AUTÓZHATSZ BENZIN NÉLKÜL

Az Ukránok megmutatják, hogy hogyan autózhatsz benzin nélkül. [cn-social-icon] Az egész alapja a fagáz. Ukrajna rossz gazdasági helyzete miatt egyre...

ÚJABB ÉRDEKES UFO VIDEÓ
ÚJABB ÉRDEKES UFO VIDEÓ

Egy újabb érdekes ufo videóra bukkantunk. [cn-social-icon] Pontosabban egy fénykép, videó formában. A képet még az Apollo 15 legénysége készítette....

Close