A HÜLYESÉG HATÁRTALAN – MÁR GYŰJTIK A PÉNZT AZÉRT, HOGY BEBIZONYÍTSÁK, HOGY A FÖLD IGAZÁBÓL LAPOS

A HÜLYESÉG HATÁRTALAN - MÁR GYŰJTIK A PÉNZT AZÉRT, HOGY BEBIZONYÍTSÁK, HOGY A FÖLD IGAZÁBÓL LAPOS.

Már gyűjtik a pénzt azért, hogy bebizonyítsák, hogy a föld lapos.

[good_old_share]


A hülyeség határtalan.

Pénzt kezdtek el gyűjteni az űr „független” kutatására. A kutatásba nem vonnál bele sem a NASA-t és semmilyen más szervezetet sem, az egész magán kézben működne.
Mindezt azért, hogy bebizonyítsák azt, hogy a föld lapos, és az égész világnak hazudnak.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Nos, rengeteg összeesküvés elméletet hallottunk már, sőt, egy-két ilyen elméletnek még értelme is van, és érvekkel alátámaszthatóak. Azonban a lapos Föld elmélet éppen az, amiben sosem hinnénk, hiszen egyszerűen csak elég megnézni a műholdfelvételeket, és máris kiderül, hogy nem az.

Persze a lapos Föld elmélet hívei ezt azzal magyarázzák, hogy a felvételeket megszerkesztették, és titkolják előlünk az igazságot.

Sokan ebben már annyira hisznek, hogy pénzt kezdet el arra gyűjteni, hogy mindezt bebizonyítsák. Egyébként érdekes, hogy mostanában egyre többen hisznek a lapos Föld elméletben, amit persze nagyjából az emberiség 99%-a nem ért, hogy mégis miért.Most egy ismert rapper állt az ügy mögé, aki már egy ideje terjeszti az igét a követői között. Most úgy döntött, hogy nem csak a követőit szeretné elérni, és elmondani nekik a lapos Föld elméletet, hanem úgy nagyjából mindenkit, és mindezt be is szeretné bizonyítani.

Éppen ezért a rapperelindított egy gyűjtést, és abban bízik, elég sok követőjével együtt, hogy közösségi finanszírozásból össze tudnak hozni egy saját műholdat, hogy bebizonyítsák az igazukat.
Bár az eset azért elég fura egy kicsit, hiszen egy olyan emberről beszélünk, aki alapvetően egyáltalán nem hülye, ráadásul elég gazdag ahhoz, hogy ha ennyire hisz az elméletében, akkor saját maga is ki tudjon fizetni egy műholdat, és ne legyen szüksége közösségi finanszírozásra, így inkább tűnik az egész egy poénnak, vagy egy kis figyelemfelkeltésnek.

Ettől függetlenül azonban nagyon úgy tűnik, hogy ezt tényleg komolyan gondolják, ami már ijesztő. ha 2017-ben itt tartunk, akkor mégis hogyan szeretne fejlődni az emberiség.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások