3 NAPIG ÉLT EGY ÚJSZÜLÖTT, MERT A HIT EREJÉBEN BÍZÓ SZÜLEI NEM VITTÉK ORVOSHOZ

3 NAPIG ÉLT EGY ÚJSZÜLÖTT, MERT A HIT EREJÉBEN BÍZÓ SZÜLEI NEM VITTÉK ORVOSHOZ

3 napig élt egy újszülött, mert a hit erejében bízó szülei nem vitték orvoshoz.

[good_old_share]


Megrázó történet.

Hiába figyelmeztették az amerikai házaspárt, hogy a gyermeküket orvoshoz kellene vinniük, ők nem kértek segítséget, mert azt gondolták, hogy a hit ereje meggyógyítja.
A 30 éves Rachel megszülte az első gyermekét, ami egy hatalmas boldogság volt a család számára. Mivel mélyen vallásos családról beszélünk, ezért a kórház szóba se jöhetett számukra.

loading...

A nő otthonában szülte meg a gyermeket, a szülést pedig egy bába és az asszisztense segítette.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Másnap a bába észrevette, hogy a gyermek sárgaságban szenved, és azt tanácsolta a szülőknek, hogy vigyék a kislányukat orvoshoz.A bába azt is közölte velük, hogy a gyermeküket agykárosodás és halál fenyegeti, ha nem kapja meg a szükséges orvosi ellátást, de erre a szülők azt válaszolták, hogy „isten nem hibázik”

Ezután pedig lemondták a bába másnapra esedékes látogatási időpontját.

Másnapra a csecsemő vért köhögött, és nem evett rendesen, az anyuka pedig annyit tett, hogy „az ablak mellé helyezte egy szál pelenkában, és hajszárítóval tartotta melegen”

Hogy ennek mégis mi értelme volt azt valószínűleg senki sem érti.

A következő nap reggelére már vér szivárgott a baba orrából, már semmit sem evett, és nehezen lélegzett. Az apja ekkor már orvoshoz akarta vinni, azonban az anya nem engedte. A kicsit aznap 11 órakor már élettelenül találták meg a szobájában.

Ezután az apa megpróbálta újraéleszteni a kicsit, azonban ez nem sikerült. Aztán ahelyett, hogy hívták volna a mentőket vagy a rendőrséget, inkább áthívták a barátaikat és a hívőtársaikat, és arra kérték őket, hogy imádkozzanak a kislányuk feltámadásáért.
A rendőrség úgy tudta meg hogy mi történt, hogy a nő testvére tudott a dologról, és ő hívta fel a rendőrséget, és elmondta, a rendőröknek, hogy mi folyik a testvére házában.

A boncolást végző orvos szerint s kislány halálát a sárgaság és a súlyos idegrendszeri károsodás okozta. A szakorvos elmondta, hogy a baj elkerülhető lett volna, ha a babát orvoshoz viszik, így a kislány még ma is élne, és egészséges lenne.

A szülők (már ha annak lehet őket nevezni) akár 15 év fegyházat is kaphatnak, ha bűnösnek találják őket az ellenük felhozott vádakban.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások