REJTÉLYES FÉNYEK EGY KIHALT KÓRHÁZBAN

REJTÉLYES FÉNYEK EGY KIHALT KÓRHÁZBAN

Egy nagyon rejtélyes kép terjed a neten.

[cn-social-icon]

A képre ugyan már van magyarázat, bár eléggé fura.

Egy New Orleans-i kórházról készültek a képek, ami már tíz éve teljesen üresen áll. És bizony a képek eléggé hátborzongatóak, ha belegondolunk, hogy egy 10 éve üresen álló hatalmas épületben egyszer csak egy fény kezd el égni, és hasonlót még nem tapasztaltak a környékbeliek.

A kórház a Katarina hurrikán pusztítása óta üresen áll. A teljesen üres, lepusztult kórház látványa még napközben is elég ijesztő a környékbelieknek, este azonban horrorisztikus látványt mutat.

loading...

A napokban azonban feltöltöttek néhány képet, amiktől még ijesztőbb és furcsább lett az egész kórház. Egy környéken dolgozó nő, pontosabban az épülettel szinte szemben, észrevette, hogy az egyik ablakban furcsa fény világít. Az estre egyébként többen is felfigyeltek és képeket készítettek róla. Azt mondták, hogy olyan volt, mint egy karácsonyfa.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy férfi is kiposztolt néhány képet az esetről, ő azt írta, hogy hátborzongató volt látni a fényt, és rögtön a testvére jutott az eszébe, aki ott hunyt el.

A képek elterjedése után, kivizsgálták az esetet, majd azt mondták, hogy a rejtélyes fény forrása az volt, hogy egy műtőlámpa megvilágított néhány kartondobozt.

A fura ebben az, hogy egy 10 éve elhagyatott kórházban miért kapcsolna fel magától egy műtőlámpa. (főleg azért, mert még áram sincs az épületben) Úgy hihető lenne, ha gyakran tapasztalnának ilyet, de csak ez az egy alkalom volt. Nem hinnénk hogy csak úgy, magától felkapcsolna a műtőlámpa, és azt sem gondoljuk, hogy valaki szórakozásból kapcsolta volna fel, hiszen egy ilyen helyre, a sokadik emeletre senki sem menne szívesen.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások