ÉRDEKES DOLGOT FEDEZETT FEL EGY UFOKUTATÓ CSOPORT – VIDEÓ

ÉRDEKES DOLGOT FEDEZETT FEL EGY UFOKUTATÓ CSOPORT - VIDEÓ

Érdekes dolgot fedezett fel egy UFOkutatócsoport.


A Secureteam10 ismét egy videóval próbálja bizonyítani a földönkívüliek létezését.

A Secureteam10 nevű youtube csatorna érdekességekkel, és rejtélyekkel foglalkozik, de leginkább az ufo-k létezését próbálja bizonyítani.A csapat már nagyon sok érdekes videót tett közzé, és most ismét egy érdekes rejtélyre bukkantak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A Google Earth segítségével rengetegszer figyelik az ismeretlen szigeteken, néhány érdekesség reményében, és most a Dél-Georgia szigeten rá is bukkantak egy olyan jelenségre, ami rengeteg ember figyelmét felkeltette.

loading...

A képeken egy hosszúkás tárgy látszik, ami olyan nyomot hagyott maga után a hóban, mintha a levegőből zuhant volna le.

Déli-Georgia és Déli-Sandwich-szigetek, az Egyesült Királysághoz tartozó szigetcsoport,  a dél-amerikai Tűzföld és az Antarktiszi-félsziget között. Hó és jég borítja, saját népessége nincs, csak a helyben működő kutatóállomások személyzete él a szigeteken.

A Secureteam10 azt mondja, hogy a hosszúkás tárgy több mint 60 méter hosszú, a maga mögött hagyott nyom pedig egy kilométeres. Megjegyzik, a hegyoldal, ahová a nyomok vezetnek, úgy néz ki, mintha valami hatalmas erővel robbant volna ki belőle, így elképzelhetőnek tartják, hogy egy űrhajóbaleset helyszínét találták meg.

Persze vannak olyanok is, akik szerint a kutatócsapat hagyhatta hátra a nyomokat azonban elméletileg a kutatócsapatok nem jártak arra.

Az egyik nézőjük pedig azt állítja, hogy a Brit hadsereg katonájaként szolgált éppen azon a szigeten, és egy alkalommal légi felderítésben is részt vett. Állítása szerint a jelenségben nincs semmi különös, és ők is látták.

Azt mondja, hogy amit találtak, az csak egy hatalmas szikla, ami egy gleccsercsúszás miatt távolodott el a közeli hegytől.[poll id=”2″]

Bármi is legyen az, mi is rákerestük, és valóban megtalálható, tehát a felvétel biztosan nem hamis, a kérdés már csak az, hogy pontosan mi is az, amit látunk.

loading…


Facebook hozzászólások