MEGTALÁLTÁK KÍNA LEGBÉNÁBB BETÖRŐIT – VIDEÓ

MEGTALÁLTÁK KÍNA LEGBÉNÁBB BETÖRŐIT - VIDEÓ

Megtalálták Kína legbénább betörőit.

[good_old_share]


Videó.

A Sanghaji rendőrség tette közzé azt a videót, amin éppen két Kínai férfi készül betörni egy boltba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Azt, hogy melyik boltról van szó, azt nem közölték, ahogyan a városrészt sem, de a lényeg annyi, hogy a betörési kísérlet nagyon rosszul sikerült.

loading...A két fiatal egy téglával próbálta betörni a bolt ablakát, azonban miután az első férfi eldobta a téglát, a második a következővel őt dobta fejen.

Mivel a második férfi jól láthatóan elég nagy erővel dobta el a téglát, így nem meglepő, hogy a fejen talált társa azonnal összeesett és elájult.

A rabló ezután megpróbálta elhúzni az ájult társát, de ez sem igazán sikerült neki.

Hogy később mi történt azt nem tudni, mert a videóban csak ennyi látszik, és többet nem is közölt a rendőrség. Valószínűleg nem találták meg őket, ugyanis arról sem írtak, hogy később sikerült-e elfogniuk őket, vagy sem.

A Sanghaji rendőrök egyébként éppen vicces kedvükben lehettek, hiszen azzal a szöveggel tették közzé a videót, hogy ha minden tolvaj ilyen lenne, akkor nem kellene túlórázniuk.Egy biztos, a két tolvajnak nem volt túl jó napja, viszont rengeteg embernek okoztak egy jó pillanatot azzal, hogy az egész betörési kísérletről videó is készült.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások