MEGTALÁLTÁK KÍNA LEGBÉNÁBB BETÖRŐIT – VIDEÓ

MEGTALÁLTÁK KÍNA LEGBÉNÁBB BETÖRŐIT - VIDEÓ
loading...

Megtalálták Kína legbénább betörőit.


Videó.

A Sanghaji rendőrség tette közzé azt a videót, amin éppen két Kínai férfi készül betörni egy boltba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Azt, hogy melyik boltról van szó, azt nem közölték, ahogyan a városrészt sem, de a lényeg annyi, hogy a betörési kísérlet nagyon rosszul sikerült.

loading...A két fiatal egy téglával próbálta betörni a bolt ablakát, azonban miután az első férfi eldobta a téglát, a második a következővel őt dobta fejen.

Mivel a második férfi jól láthatóan elég nagy erővel dobta el a téglát, így nem meglepő, hogy a fejen talált társa azonnal összeesett és elájult.

A rabló ezután megpróbálta elhúzni az ájult társát, de ez sem igazán sikerült neki.

Hogy később mi történt azt nem tudni, mert a videóban csak ennyi látszik, és többet nem is közölt a rendőrség. Valószínűleg nem találták meg őket, ugyanis arról sem írtak, hogy később sikerült-e elfogniuk őket, vagy sem.

A Sanghaji rendőrök egyébként éppen vicces kedvükben lehettek, hiszen azzal a szöveggel tették közzé a videót, hogy ha minden tolvaj ilyen lenne, akkor nem kellene túlórázniuk.Egy biztos, a két tolvajnak nem volt túl jó napja, viszont rengeteg embernek okoztak egy jó pillanatot azzal, hogy az egész betörési kísérletről videó is készült.

loading…


Read previous post:
JAPÁN - EZT LÁTNOD KELL! CSODÁLATOS TRICK ART MUSEUM.
JAPÁN – EZT LÁTNOD KELL! CSODÁLATOS TRICK ART MUSEUM.

JAPÁN - EZT LÁTNOD KELL! CSODÁLATOS TRICK ART MUSEUM. A fotók után videót is találsz!   Tokyo kétségkívül egyik leggyönyörűbb...

TIPPEK ALVÁSZAVAR ELLEN
TIPPEK ALVÁSZAVAR ELLEN

Tippek alvászavar ellen. Alvászavar? Nem gond! Rengeteg hatékony módszer van az alvászavarra, azonban ezeket kevesen ismerik. Rengetegen szenvednek alvászavarban. Ez...

Close