NYÍLLAL MEGÖLTE A SZOMSZÉD KUTYÁJÁT A RENDŐR, PÉNZBÜNTETÉST KAPOTT

NYÍLLAL MEGÖLTE A SZOMSZÉD KUTYÁJÁT A RENDŐR, PÉNZBÜNTETÉST KAPOTT

Nyíllal ölte meg a szomszéd kutyáját a rendőr.

[good_old_share]

Megúszta pénzbüntetéssel.


A férfinek valószínűleg a pénzbüntetésen kívül semmi kára sem fog származni abból, hogy bizonyítottan megölte a szomszédja kutyáját.
A hivatásos rendőrként dolgozó férfi tavaly februárban megelégelte, hogy a szomszédja közepes méretű kutyája többször is átszökött hozzá.

loading...

Persze ez még érthető is, hiszen ez senkinek sem lenne kellemes, azonban máshogy is lehetett volna intézni a dolgot.

A rendőrként dolgozó férfi ugyanis egy számszeríjjal, egy 40 centis nyílvesszőt lőtt a kutyába.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kutyát a tüdején érte a lövés. Az eb bele is halt a lövésbe, majd a férfi egy zsákba tette az állatot, aztán az autójával elszállította egy közeli erdőbe, ahol kidobta az állat tetemét.

A férfit elkapták, és első fokon 400 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték, valamint ki kell fizetnie az állat elszállítását, és az elhamvasztását is, és a bűnügyi költségeket is.
A házkutatásnál állítólag találtak nála egy átalakított légpuskát is, amire nem volt engedélye, de ebben a vádpontban a hírek szerint felmentették, ugyanis a bíróság nem látta bizonyítottnak, hogy tudott volna az átalakításról.

Az ügyben az ügyész súlyosításért, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabásáért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások