JOHN BRANDENBURG SZERINT, AZ IDEGENEK PUSZTÍTHATTÁK EL AZ ÉLETET A MARSON

JOHN BRANDENBURG SZERINT, AZ IDEGENEK PUSZTÍTHATTÁK EL AZ ÉLETET A MARSON

Egy fizikus azt állítja, hogy a marsot az idegenek pusztították el.

[cn-social-icon]

John Brandenburg egy érdekes elmélettel állt elő a marsal kapcsolatban. Azt állítja hogy idegenek pusztították el rajta az életet atombombákkal, vagy más hasonló sugárfegyverekkel.

Brandenburg szerint a Mars bolygón kétszer is élt olyan civilizáció, ami hasonló volt a földéhez.

John Brandenburg szerint, ezek a civilizációk nem tetszettek a többi földönkívülinek, ezért elpusztították azt, és szerinte mi is hasonló sorsra juthatunk, ha így folytatjuk.

loading...

Brandenburg régebben is ezt az elméletét hangoztatta, de akkor ezt a bolygó vörös színével magyarázta. A jellegzetes szín az atomrobbantások miatt van. Az új Mars-misszió azonban kiderítette, hogy a bolygó légkörében nagyjából annyi a Xenon 129 izotóp koncentrátumának tartalma, mint amekkora volt a csernobili atomkatasztrófa után. Továbbá az Amerikai Egyesült Államok néhány helyén is ilyen eredményeket mértek, ahol hidrogénbombát teszteltek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Brandenburg szerint ez már elég bizonyíték arra, hogy itt a Földön is elég komoly veszélyt jelenthet az atombomba. Azonban arra is meg van az esély, hogy a zajos műholdjaink miatt ránk is atombombát dobhatnak az idegenek, mert zavarjuk nyugalmukat. Szerinte ők inkább a csillagközi nyugalmat szeretik.

Brandenburg egyébként nem bolond (soka ezt állítják), mert az amerikai űrkutatásban jó néhányszor jelentős pozíciókat töltött be.

Rajta kívül még sok tudós mondja azt hogy régen civilizáció élt a marson, aminek valami nukleáris incidens vetett véget. Ráadásul bizonyos nyomok is erre utalnak, persze korai lenne kijelenteni azt, hogy ezt az idegenek tették volna. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások