JAPÁN – EZT LÁTNOD KELL! CSODÁLATOS TRICK ART MUSEUM.

JAPÁN - EZT LÁTNOD KELL! CSODÁLATOS TRICK ART MUSEUM.

JAPÁN – EZT LÁTNOD KELL! CSODÁLATOS TRICK ART MUSEUM.

[good_old_share]


A fotók után videót is találsz!

 

Tokyo kétségkívül egyik leggyönyörűbb városrésze Odaiba. A mesterséges sziget a Tokió-öbölben helyezkedik el, így az idelátogatók gyönyörködhetnek a tengerben, és az azon átívelő Rainbow Bridge is lenyűgöző látvány nyújt.A Fuji TV épülete, valamint több nagyobb pláza is jellegzetes épülete a helynek. A plázák sok szórakozási lehetőséget rejtenek magukban, mint többek között a VR park, Madame Tussaud vagy a Trick Art Museum, így az idelátogató bőven válogathat a kikapcsolódási lehetőségekből.

Barátnőmmel mi egy gyönyörű napon a Trick Art Museumot céloztuk meg, de előtte még lementünk sétálni egy kicsit a tengerpartra is, hiszen a látvánnyal képtelenek vagyunk betelni, akárhányszor járjunk is itt.A hely hangulata magával ragadó. Kedvelt helyszíne randevúknak, így sok andalgó párt látni. Sokan jönnek gyerekekkel vagy éppen kutyákkal, a parton folyamatos a szaladgálás, a játék és a nevetés. Az ember úgy érzi magát, mintha csak egy japán sorozatba csöppent volna.

Lélegzetelállító naplemente tárult elénk, majd sötétedéskor betértünk a plázába, hogy megkeressük a Trick Art Museumot.

loading...

Miután megvásároltuk a jegyeinket az erre szolgáló automatából, egy rövid magyarázat keretében bemutatták, hogy is működik a dolog.

A kiállítás lényege, hogy olyan festmények vannak, amelyek a megfelelő szögből nézve, fotózva vizuális illúziót keltenek a látogatókban, ennél fogva pedig rengeteg mókát kínálnak nekünk.

A festmények egy része az Edo-kori Japánba repítettek minket, így vicces fotókat készíthetünk ninjákkal, japán mitológiai lényekkel. De átváltozhatunk akár sellővé, vagy vad dínók hátára pattanhatunk. Minket egy vámpír is foglyul ejtett boros pohara segítségével.

Minden trükkös festmény mellett puskázási lehetőségnek vannak a falon képek és leírás japánul és angolul is. De persze a különböző pózoknak csak a kreativitásunk szabhat határt.

loading…


Körülbelül 1,5 órát töltöttünk bent és végig remekül szórakoztunk. Mind a képek készítése, mind a végeredményt látva is rengeteget nevettünk, felejthetetlen napot töltöttünk el.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

loading…


Ha a képeken kívül szívesen megnéznétek videót is róla, akkor itt megnézhetitek: Üdvözlettel, Claudia.[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások