ILYEN AMIKOR A BUSZSOFŐR ELALSZIK

ILYEN AMIKOR A BUSZSOFŐR ELALSZIK

Most megnézhetünk egy buszbalesetet a belső kamerák szemével.

[cn-social-icon]

Elég durva látvány.

A videó Oroszországban készült, és egyértelműen látszik a videó harmadik részében, hogy a sofőr bizony elég szépen elaludt.

A sorőrök számára az a legveszélyesebb, ha elalszanak, rengeteg példa van arra, hogy egy sofőr elalszik, és sajnos életét veszti egy balesetben, azonban vannak szerencsések is, akik túlélik.

loading...

Szerencsére ebben a buszbalesetben nem vesztette életét senki, könnyebb sérülésekkel megúszták ezt az elég kemény karambolt. A videó második részében láthatjuk is, ahogyan az emberek előreborulnak, volt aki annyira beverte a fejét, hogy felkelni sem tudott.

Azt nem tudni, hogy a sofőr mennyi ideje nem aludt, vagy hogy mennyi ideje volt szolgálatban, de az hól látszik, hogy egyik pillanatról a másikra aludt el. Azt is láthatjuk, hogy egy ilyen esetben az utasok mennyire tehetetlenek, hiszen egy ilyen karambolnál hiába is kapaszkodna meg az ember. Bár a videón úgy tűnik, hogy az utasoknak fel sem tűnt, hogy nem jó irányba tartanak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz
fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A szerencse az volt, hogy a busz nem a forgalom felé kezdett el sodródni, hanem az út széle felé. A balesetet a sofőr kisebb karcolásokkal megúszta, az utasok közül, pedig heten sérültek meg.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások